De Maeyer-Sterckx L

Contactgegevens De Maeyer-Sterckx L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Maeyer-Sterckx L: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Maeyer-Sterckx L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kardinaal Mercierlei 19; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 230 11 07 (+32-03 230 11 07) 03 230 11 07 (+32-03 230 11 07)

Fax (fax): +32 (13) 779-82-87 +32 (13) 779-82-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Maeyer-Sterckx L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Maeyer-Sterckx L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Maeyer-Sterckx L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Maeyer-Sterckx L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Maeyer-Sterckx L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Maeyer-Sterckx L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Maeyer-Sterckx L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Maeyer-Sterckx L
Products information De Maeyer-Sterckx L

BTW identificatienummer (tax): BE09675079345
Ondernemingsnummer: 7664306640
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in De Maeyer-Sterckx L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Maeyer-Sterckx L
(Get full report from official database of BE for De Maeyer-Sterckx L)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Maeyer-Sterckx L
Addition kinds of activities for De Maeyer-Sterckx L

22690200. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
34890104. Mortars, meer dan 30 mm. | Mortars, over 30 mm.
38230201. Differentiële drukinstrumenten, industrieel proces type | Differential pressure instruments, industrial process type
63210200. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
73590506. Verhuur van geluids- en verlichtingsapparatuur | Sound and lighting equipment rental
87349904. Forensisch laboratorium | Forensic laboratory

Werken bij De Maeyer-Sterckx L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Maeyer-Sterckx L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Maeyer-Sterckx L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Maeyer-Sterckx L. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

 • Ploegleider (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

 • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

 • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

 • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

  Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Inpakoperator/ heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een inpakoperator / heftruckchauffeur. Na een grondige interme opleiding zal je instaan voor de coördinatie van de inpakwerkzaamheden aan meerdere geautomatiseerde inpaklijnen. Je staat in voor het correct verpakken van voedingsproducten. Je kan ingrijpen bij kleine technische storingen. Daarnaast zal je ook ingeschakeld worden als heftruckchauffeur.

 • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: RIELIVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van De Maeyer-Sterckx L in sociale netwerken
Look for responds of De Maeyer-Sterckx L in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Maeyer-Sterckx L. Laat een reactie achter voor De Maeyer-Sterckx L. De Maeyer-Sterckx L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Maeyer-Sterckx L. Leave a respond for De Maeyer-Sterckx L. De Maeyer-Sterckx L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Maeyer-Sterckx L op de google maps. Adres en contacten De Maeyer-Sterckx L
Location of De Maeyer-Sterckx L on the google maps. Address and contacts of De Maeyer-Sterckx L

Andere gerelateerde bedrijven als come De Maeyer-Sterckx L De Maeyer-Sterckx L: Ardenois Frederik | Geysen F | CREYF?S INTERIM | MICHEL LEROY | Raskeller

Other related companies as De Maeyer-Sterckx L: Ardenois Frederik | Geysen F | CREYF?S INTERIM | MICHEL LEROY | Raskeller

De Maeyer-Sterckx L is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Maeyer-Sterckx L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09675079345. Het bedrijf De Maeyer-Sterckx L bevindt zich op het adres: Kardinaal Mercierlei 19; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Maeyer-Sterckx L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Maeyer-Sterckx L is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Maeyer-Sterckx L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Maeyer-Sterckx L, openstaande posities, locatie van De Maeyer-Sterckx L op de kaart.

De Maeyer-Sterckx L is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Maeyer-Sterckx L, company assigned to the tax number BE09675079345. The company De Maeyer-Sterckx L is located at the address: Kardinaal Mercierlei 19; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Maeyer-Sterckx L were not found.
The main activity of De Maeyer-Sterckx L is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Maeyer-Sterckx L is not available. You also can look at reviews of De Maeyer-Sterckx L, open positions, location of De Maeyer-Sterckx L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Maeyer-Sterckx L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Maeyer-Sterckx L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Maeyer-Sterckx L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Maeyer-Sterckx L, employees, financial statistics.