De Maeyer Jan

Contactgegevens De Maeyer Jan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Maeyer Jan: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Maeyer Jan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Scheldestraat 61; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 771 53 18 (+32-03 771 53 18) 03 771 53 18 (+32-03 771 53 18)

Fax (fax): +32 (63) 601-54-86 +32 (63) 601-54-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Maeyer Jan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Maeyer Jan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Maeyer Jan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Maeyer Jan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Maeyer Jan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Maeyer Jan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Maeyer Jan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Maeyer Jan
Products information De Maeyer Jan

BTW identificatienummer (tax): BE07719512939
Ondernemingsnummer: 9277099609
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in De Maeyer Jan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Maeyer Jan
(Get full report from official database of BE for De Maeyer Jan)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Maeyer Jan
Addition kinds of activities for De Maeyer Jan

20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
22810000. Garen spin mills | Yarn spinning mills
27320200. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
39491300. Team sportuitrusting | Team sports equipment
50910704. Buitenboordmotoren | Outboard motors

Werken bij De Maeyer Jan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Maeyer Jan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Maeyer Jan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Maeyer Jan. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

 • Ploegchef - nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Controleren van de produktie (afmetingen / kleur/ bedrukking…) Vaststelling technisch problemen Controle op orde en netheid in productie Controle op veilig werken Overbrengen van kennis naar de operatoren Opvolging van vordering productie tov planning Opstellen personeelsplanning van ploeg Het communiceren van targets naar de medewerkers betreffende klachten en productiviteit U kan een team motiveren om samen te werken naar een vooropgestelde target

 • Werf- & projectopvolger (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

 • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIAVERA

  Type: Studentenjob

  The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

 • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Viavera - Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

 • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

  Type: Zelfstandige activiteit

  De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

Zoek naar antwoorden van De Maeyer Jan in sociale netwerken
Look for responds of De Maeyer Jan in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Maeyer Jan. Laat een reactie achter voor De Maeyer Jan. De Maeyer Jan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Maeyer Jan. Leave a respond for De Maeyer Jan. De Maeyer Jan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Maeyer Jan op de google maps. Adres en contacten De Maeyer Jan
Location of De Maeyer Jan on the google maps. Address and contacts of De Maeyer Jan

Andere gerelateerde bedrijven als come De Maeyer Jan De Maeyer Jan: KEATS GALLERY | Lamotte Anne | JULIEN DEMOUSTIER | MARTENS GEBR | Stams H

Other related companies as De Maeyer Jan: KEATS GALLERY | Lamotte Anne | JULIEN DEMOUSTIER | MARTENS GEBR | Stams H

De Maeyer Jan is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Maeyer Jan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07719512939. Het bedrijf De Maeyer Jan bevindt zich op het adres: Scheldestraat 61; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 724,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Maeyer Jan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Maeyer Jan is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Maeyer Jan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Maeyer Jan, openstaande posities, locatie van De Maeyer Jan op de kaart.

De Maeyer Jan is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Maeyer Jan, company assigned to the tax number BE07719512939. The company De Maeyer Jan is located at the address: Scheldestraat 61; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 724,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Maeyer Jan were not found.
The main activity of De Maeyer Jan is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Maeyer Jan is not available. You also can look at reviews of De Maeyer Jan, open positions, location of De Maeyer Jan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Maeyer Jan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Maeyer Jan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Maeyer Jan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Maeyer Jan, employees, financial statistics.