De Lille J

Contactgegevens De Lille J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Lille J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Lille J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleine Lievevrouwdreef 2C; 9990; Maldegem, België

Telefoon (phone): 050 71 48 62 (+32-050 71 48 62) 050 71 48 62 (+32-050 71 48 62)

Fax (fax): +32 (4) 391-16-36 +32 (4) 391-16-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Lille J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Lille J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Lille J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Lille J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Lille J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Lille J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Lille J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Lille J
Products information De Lille J

BTW identificatienummer (tax): BE02752044677
Ondernemingsnummer: 4672180175
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in De Lille J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Lille J
(Get full report from official database of BE for De Lille J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Lille J
Addition kinds of activities for De Lille J

013399. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
204802. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
208201. Moutdrankproducten | Malt beverage products
10949900. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
13899910. Modderdienst, olieveldboren | Mud service, oil field drilling
30690309. Veters, rubber | Mittens, rubber
33120504. Staven, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Rods, iron and steel: made in steel mills
35310505. Lijnmarkeringen, zelfrijdend | Line markers, self-propelled
50130116. radiatoren | Radiators
51999902. Anatomische exemplaren en onderzoeksmateriaal | Anatomical specimens and research material

Werken bij De Lille J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Lille J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Lille J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Lille J. Looking for open vacancies in other companies

 • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: KLIEN dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

 • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

 • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

  Regio: MELSBROEK

  Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

  Type: Studentenjob

  Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

 • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: JOAS & CO

  Type: Vaste Job

  Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

 • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: HEMA

  Type: Vaste Job

  HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected]

 • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: BMC

  Type: Vaste Job

  BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

 • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

 • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

 • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van De Lille J in sociale netwerken
Look for responds of De Lille J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Lille J. Laat een reactie achter voor De Lille J. De Lille J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Lille J. Leave a respond for De Lille J. De Lille J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Lille J op de google maps. Adres en contacten De Lille J
Location of De Lille J on the google maps. Address and contacts of De Lille J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Lille J De Lille J: ASAHI | Vanderkeilen BVBA | B.S.G.O. DE LINDE | LAURENCE PAULET | RIK TANGHE

Other related companies as De Lille J: ASAHI | Vanderkeilen BVBA | B.S.G.O. DE LINDE | LAURENCE PAULET | RIK TANGHE

De Lille J is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Lille J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02752044677. Het bedrijf De Lille J bevindt zich op het adres: Kleine Lievevrouwdreef 2C; 9990; Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 655,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Lille J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Lille J is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Lille J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Lille J, openstaande posities, locatie van De Lille J op de kaart.

De Lille J is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Lille J, company assigned to the tax number BE02752044677. The company De Lille J is located at the address: Kleine Lievevrouwdreef 2C; 9990; Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 655,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Lille J were not found.
The main activity of De Lille J is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Lille J is not available. You also can look at reviews of De Lille J, open positions, location of De Lille J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Lille J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Lille J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Lille J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Lille J, employees, financial statistics.