De Leeuw Vera

Contactgegevens De Leeuw Vera: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Leeuw Vera: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Leeuw Vera

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Okegem Dorp 10; 9400; Ninove (Okegem), België

Telefoon (phone): 054 32 56 46 (+32-054 32 56 46) 054 32 56 46 (+32-054 32 56 46)

Fax (fax): +32 (57) 729-77-97 +32 (57) 729-77-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Leeuw Vera: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Leeuw Vera"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Leeuw Vera"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Leeuw Vera, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Leeuw Vera. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Leeuw Vera, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Leeuw Vera. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Leeuw Vera
Products information De Leeuw Vera

BTW identificatienummer (tax): BE03354095458
Ondernemingsnummer: 5854309082
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in De Leeuw Vera zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Leeuw Vera
(Get full report from official database of BE for De Leeuw Vera)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Leeuw Vera
Addition kinds of activities for De Leeuw Vera

13819906. Spudding in olie- en gasputten | Spudding in oil and gas wells
22950101. Buckram: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Buckram: varnished, waxed, and impregnated
34339902. Verwarmers, zwembad: olie of gas | Heaters, swimming pool: oil or gas
34430120. Tanks voor tankwagens, metalen plaat | Tanks for tank trucks, metal plate
50469902. Muntentellers | Coin counters

Werken bij De Leeuw Vera: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Leeuw Vera: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Leeuw Vera. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Leeuw Vera. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

 • Declarant export m/v (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

 • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

  Regio: VLEKKEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

 • Kelner (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

 • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

 • C# Developer (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

  Type: Vaste Job

  CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

 • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

 • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

 • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: VMI

  Type: Vaste Job

  Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

 • Arhs Developments - BI Analyst Developer (Hadoop and/or Teradata and/or Informatica) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Your Role You will work closely with your squad colleagues and be responsible for the analysis, development, testing and follow up of the implementation of project deliverables with a focus on quality load and integrate data from our multitude of applications, service platforms and networks in the Enterprise Data Warehouse/Data Lake via ETL solutions creating datamarts and/or reports/dashboards The analyst/developer is a key contact person for internal clients and takes care of optimal communication and collaboration with them and all other teams needed, in and outside our domain. He/she contributes to the organization and optimization of team processes. You make sure that your (and your colleagues') solutions are matching the requirements regarding security (retail/wholesale, legal, ...) and confidentiality, defined by Legal- and Security- teams and by our Datawarehouse Data Security Officer (DSO). You have to make sure that solutions make optimal use of available computer capacity (CPU, I/O, Storage, memory, ...), available on our platforms (Teradata, Hadoop, Oracle, ...) and guarantee optimal performance.   Your Skills   As we are looking for analyst/developers in 3 technological areas you possess several of the technical skills of 1 or more of the following skillsets: Data Integration Profound knowledge of key concepts of Business Intelligence, Data Warehousing and entity-relationship (E-R)-, Third Normal Form (3NF)- and dimensional modeling (knowledge on RDA helps) Good knowledge on Hadoop and related technologies (Hortonworks Hadoop stack, HBase, MapReduce, Storm, Hive, Kafka, Scala, Spark ...) Knowledge and experience in: Scripting (Perl, Java, Python, R, ...) NoSQL principles and systems: document stores, graph databases, Kvp stores Parallel data processing (Mpp) and tuning Statistical Modeling BI tools (Informatica, MicroStrategy), databases (Teradata, Oracle) modeling tools (RDA) Data Delivery with focus on MicroStrategy You have a good general knowledge of the entire MicroStrategy platform/architecture and know how components work/communicate You have a profound knowledge of the MicroStrategy Developer & Architect Schema & public objects development & design is like a second nature for you. You can develop interactive pixel perfect documents as well a dashboards through Visual Insight with the web (D3 JavaScript development is a plus) You have worked with object manager to create your own release Data Delivery with focus on Microsoft: SQL Server Integration Services Reporting Services Analysis Services (OLAP and/or Tabular) Power BI (Desktop and Services) Powershell Job scheduling via Jams

Zoek naar antwoorden van De Leeuw Vera in sociale netwerken
Look for responds of De Leeuw Vera in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Leeuw Vera. Laat een reactie achter voor De Leeuw Vera. De Leeuw Vera bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Leeuw Vera. Leave a respond for De Leeuw Vera. De Leeuw Vera on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Leeuw Vera op de google maps. Adres en contacten De Leeuw Vera
Location of De Leeuw Vera on the google maps. Address and contacts of De Leeuw Vera

Andere gerelateerde bedrijven als come De Leeuw Vera De Leeuw Vera: GARAGE MAES | C. CLAES | Verboven A | VANDEMAELE TARCIS | GUY RUBBRECHT

Other related companies as De Leeuw Vera: GARAGE MAES | C. CLAES | Verboven A | VANDEMAELE TARCIS | GUY RUBBRECHT

De Leeuw Vera is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Leeuw Vera, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03354095458. Het bedrijf De Leeuw Vera bevindt zich op het adres: Okegem Dorp 10; 9400; Ninove (Okegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Leeuw Vera zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Leeuw Vera is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Leeuw Vera is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Leeuw Vera, openstaande posities, locatie van De Leeuw Vera op de kaart.

De Leeuw Vera is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Leeuw Vera, company assigned to the tax number BE03354095458. The company De Leeuw Vera is located at the address: Okegem Dorp 10; 9400; Ninove (Okegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Leeuw Vera were not found.
The main activity of De Leeuw Vera is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Leeuw Vera is not available. You also can look at reviews of De Leeuw Vera, open positions, location of De Leeuw Vera on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Leeuw Vera, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Leeuw Vera, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Leeuw Vera, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Leeuw Vera, employees, financial statistics.