De Leeuw Jacques-André

Contactgegevens De Leeuw Jacques-André: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Leeuw Jacques-André: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Leeuw Jacques-André

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Louis Schmidt 80; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 733 31 50 (+32-02 733 31 50) 02 733 31 50 (+32-02 733 31 50)

Fax (fax): +32 (3) 428-73-98 +32 (3) 428-73-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Leeuw Jacques-André: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Leeuw Jacques-André"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Leeuw Jacques-André"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Leeuw Jacques-André, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Leeuw Jacques-André. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Leeuw Jacques-André, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Leeuw Jacques-André. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Leeuw Jacques-André
Products information De Leeuw Jacques-André

BTW identificatienummer (tax): BE03219238281
Ondernemingsnummer: 6225921630
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in De Leeuw Jacques-André zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Leeuw Jacques-André
(Get full report from official database of BE for De Leeuw Jacques-André)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Leeuw Jacques-André
Addition kinds of activities for De Leeuw Jacques-André

122200. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
334101. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
27549917. Aandeel certificaten: gravure printing | Stock certificates: gravure printing
27590803. Houtsneden voor gebruik bij het afdrukken van illustraties, posters, enz. | Woodcuts for use in printing illustrations, posters, etc.
38250321. Meetapparatuur voor radiofrequentie | Radio frequency measuring equipment
59619900. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec

Werken bij De Leeuw Jacques-André: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Leeuw Jacques-André: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Leeuw Jacques-André. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Leeuw Jacques-André. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

 • Verpleegkundige projectstaffing geriatrie (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project word je ingeschakeld als verpleegkundige voor de dienst geriatrie. Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van je patiënten en dient pre- en postoperatieve zorgen toe. Je hebt feeling met de doelgroep van ouderen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Machinist (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

 • Huishoudhulpen met dienstencheques (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: De Poetsboetiek

  Type: Dienstenchequebaan

  Wat doe jij: je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis; jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen,dweilen, ramen poetsen, …; bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,…

 • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: SANIVO

  Type: Dienstenchequebaan

  Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

 • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

 • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

 • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: GOORTS

  Type: Vaste Job

  Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

 • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Vaste Job

  Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

 • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

 • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

 • Econocom - Database Administrator (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

Zoek naar antwoorden van De Leeuw Jacques-André in sociale netwerken
Look for responds of De Leeuw Jacques-André in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Leeuw Jacques-André. Laat een reactie achter voor De Leeuw Jacques-André. De Leeuw Jacques-André bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Leeuw Jacques-André. Leave a respond for De Leeuw Jacques-André. De Leeuw Jacques-André on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Leeuw Jacques-André op de google maps. Adres en contacten De Leeuw Jacques-André
Location of De Leeuw Jacques-André on the google maps. Address and contacts of De Leeuw Jacques-André

Andere gerelateerde bedrijven als come De Leeuw Jacques-André De Leeuw Jacques-André: Kind & Gezin | KORTRIJKSE RIJSCHOOL | COIFFURE JENNY | MEEUSEN | REKLAMEN MALLENTJER

Other related companies as De Leeuw Jacques-André: Kind & Gezin | KORTRIJKSE RIJSCHOOL | COIFFURE JENNY | MEEUSEN | REKLAMEN MALLENTJER

De Leeuw Jacques-André is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Leeuw Jacques-André, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219238281. Het bedrijf De Leeuw Jacques-André bevindt zich op het adres: Boulevard Louis Schmidt 80; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Leeuw Jacques-André zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Leeuw Jacques-André is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Leeuw Jacques-André is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Leeuw Jacques-André, openstaande posities, locatie van De Leeuw Jacques-André op de kaart.

De Leeuw Jacques-André is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Leeuw Jacques-André, company assigned to the tax number BE03219238281. The company De Leeuw Jacques-André is located at the address: Boulevard Louis Schmidt 80; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Leeuw Jacques-André were not found.
The main activity of De Leeuw Jacques-André is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Leeuw Jacques-André is not available. You also can look at reviews of De Leeuw Jacques-André, open positions, location of De Leeuw Jacques-André on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Leeuw Jacques-André, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Leeuw Jacques-André, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Leeuw Jacques-André, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Leeuw Jacques-André, employees, financial statistics.