De Lat A

Contactgegevens De Lat A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Lat A: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Lat A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentsesteenweg 184; 9420; Erpe-Mere (Erpe), België

Telefoon (phone): 053 80 57 33 (+32-053 80 57 33) 053 80 57 33 (+32-053 80 57 33)

Fax (fax): +32 (4) 216-74-23 +32 (4) 216-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Lat A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Lat A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Lat A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Lat A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Lat A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Lat A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Lat A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Lat A
Products information De Lat A

BTW identificatienummer (tax): BE07175689697
Ondernemingsnummer: 6944702148
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in De Lat A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Lat A
(Get full report from official database of BE for De Lat A)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Lat A
Addition kinds of activities for De Lat A

16230104. Pijpleiding | Pipeline wrapping
22810102. Gehaakt garen, gesponnen | Crochet yarn, spun
36440202. Raceways | Raceways
57369903. Drums en gerelateerde percussie instrumenten | Drums and related percussion instruments
79299903. Disc jockey service | Disc jockey service

Werken bij De Lat A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Lat A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Lat A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Lat A. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers DEELTIJDS regio Maasmechelen! (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Plukon, een voedingsverwerkend bedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar DEELTIJDSE productie-medewerkers op oproepbasis! Je staat hier o.a. in voor: uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voltooien van snijwerk aan de fileerlijn verpakken en etiketteren van kippenvlees op schalen

 • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

 • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

 • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • Leuke studentenjob regio Waregem (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie winkel regio Waregem die in oktober een leuke actie op poten zet gaat MOVE op zoek naar studenten. Wanneer? 6, 7, 14, 20, 21, en 28 oktober Wat? De klant plezieren met een mooi geschenk bij aankoop van een bepaald bedrag. Zeer mooie, leuke studentenjob!

 • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Actief Interim Westmalle

  Type: Studentenjob

  Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

 • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: VALUMAT

  Type: Vaste Job

  U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

 • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: NUMBER4

  Type: Vaste Job

  Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio LONDERZEEL/VLAAMS-BRABANT) (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: LON2018

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: TheraPLUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

Zoek naar antwoorden van De Lat A in sociale netwerken
Look for responds of De Lat A in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Lat A. Laat een reactie achter voor De Lat A. De Lat A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Lat A. Leave a respond for De Lat A. De Lat A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Lat A op de google maps. Adres en contacten De Lat A
Location of De Lat A on the google maps. Address and contacts of De Lat A

Andere gerelateerde bedrijven als come De Lat A De Lat A: DE BLAUWE REGEN | PENTEL BELUX | OUDE MOTORENCLUB | DE BEULE PHILIP & MICHEL | J. CORNELIS

Other related companies as De Lat A: DE BLAUWE REGEN | PENTEL BELUX | OUDE MOTORENCLUB | DE BEULE PHILIP & MICHEL | J. CORNELIS

De Lat A is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Lat A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175689697. Het bedrijf De Lat A bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 184; 9420; Erpe-Mere (Erpe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Lat A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Lat A is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Lat A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Lat A, openstaande posities, locatie van De Lat A op de kaart.

De Lat A is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Lat A, company assigned to the tax number BE07175689697. The company De Lat A is located at the address: Gentsesteenweg 184; 9420; Erpe-Mere (Erpe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Lat A were not found.
The main activity of De Lat A is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Lat A is not available. You also can look at reviews of De Lat A, open positions, location of De Lat A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Lat A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Lat A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Lat A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Lat A, employees, financial statistics.