De Lamper S

Contactgegevens De Lamper S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Lamper S: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Lamper S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Couronne 121; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 644 19 41 (+32-02 644 19 41) 02 644 19 41 (+32-02 644 19 41)

Fax (fax): +32 (83) 192-46-92 +32 (83) 192-46-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Lamper S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Lamper S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Lamper S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Lamper S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Lamper S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Lamper S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Lamper S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Lamper S
Products information De Lamper S

BTW identificatienummer (tax): BE01923400878
Ondernemingsnummer: 1768218994
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in De Lamper S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Lamper S
(Get full report from official database of BE for De Lamper S)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Lamper S
Addition kinds of activities for De Lamper S

01910000. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
28191005. Zwaar water | Heavy water
35720101. Schijfeenheden, computer | Disk drives, computer
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij De Lamper S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Lamper S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Lamper S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Lamper S. Looking for open vacancies in other companies

 • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • voicepickers (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

 • nachtchauffeur ce (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

 • huishoudhulp (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: SUSANA GOMES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

  Regio: BROECHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

 • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

 • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

 • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • Process Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

 • Rondslijper (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TUMAG

  Type: Vaste Job

  Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

 • Zaalmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Restaurant Jour de fête

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van De Lamper S in sociale netwerken
Look for responds of De Lamper S in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Lamper S. Laat een reactie achter voor De Lamper S. De Lamper S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Lamper S. Leave a respond for De Lamper S. De Lamper S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Lamper S op de google maps. Adres en contacten De Lamper S
Location of De Lamper S on the google maps. Address and contacts of De Lamper S

Andere gerelateerde bedrijven als come De Lamper S De Lamper S: MICHEL VERLINDEN | SLAGERIJ KURT | VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | FINEXT | Polykrom

Other related companies as De Lamper S: MICHEL VERLINDEN | SLAGERIJ KURT | VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | FINEXT | Polykrom

De Lamper S is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Lamper S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01923400878. Het bedrijf De Lamper S bevindt zich op het adres: Avenue de la Couronne 121; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Lamper S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Lamper S is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Lamper S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Lamper S, openstaande posities, locatie van De Lamper S op de kaart.

De Lamper S is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Lamper S, company assigned to the tax number BE01923400878. The company De Lamper S is located at the address: Avenue de la Couronne 121; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Lamper S were not found.
The main activity of De Lamper S is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Lamper S is not available. You also can look at reviews of De Lamper S, open positions, location of De Lamper S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Lamper S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Lamper S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Lamper S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Lamper S, employees, financial statistics.