VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
Private companiesPersonal Services • VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Contactgegevens VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MGR. STILLEMANSSTRAAT 69; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37651251 (+32-37651251) 37651251 (+32-37651251)

Fax (fax): +32 (50) 469-46-46 +32 (50) 469-46-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
Products information VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

BTW identificatienummer (tax): BE06587371826
Ondernemingsnummer: 5321472167
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 776,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
(Get full report from official database of BE for VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
Addition kinds of activities for VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

2053. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
30691304. Toprolbekleding, voor textielmolenmachines: rubber | Top roll covering, for textile mill machinery: rubber
32920602. Snoer, asbest | Cord, asbestos
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
50230403. Veerkrachtige vloerbedekking: tegel of vel | Resilient floor coverings: tile or sheet
50310000. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork

Werken bij VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Administratief Bediende (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in de afdeling die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en onderhoud van de IT infrastructuur van klanten (bv. Iicentiebeheer e.a. services i.v.m. datacenter/netwerk/beveiliging) Je biedt meer bepaald administratieve ondersteuning aan het Presales Team binnen die afdeling Je hebt veelvuldig contact met het Presales Team en met de klanten Bedrijfsprofiel: Internationaal IT bedrijf

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Laat een reactie achter voor VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Leave a respond for VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS op de google maps. Adres en contacten VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
Location of VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS on the google maps. Address and contacts of VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: CEULEMANS DANNY & GASTON | SCHRIJNWERKERIJ VERLINDEN | L.A. GYM 1 EN 2 | K. PEERDER SPORTVRIENDEN | Martinushoeve (St)

Other related companies as VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: CEULEMANS DANNY & GASTON | SCHRIJNWERKERIJ VERLINDEN | L.A. GYM 1 EN 2 | K. PEERDER SPORTVRIENDEN | Martinushoeve (St)

VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587371826. Het bedrijf VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS bevindt zich op het adres: MGR. STILLEMANSSTRAAT 69; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 776,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, openstaande posities, locatie van VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS op de kaart.

VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, company assigned to the tax number BE06587371826. The company VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is located at the address: MGR. STILLEMANSSTRAAT 69; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 776,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is not available. You also can look at reviews of VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, open positions, location of VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, employees, financial statistics.