De Klerck Ingrid

Contactgegevens De Klerck Ingrid: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Klerck Ingrid: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Klerck Ingrid

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Milsestraat 92; 3053; Oud-Heverlee (Haasrode), België

Telefoon (phone): 016 40 25 65 (+32-016 40 25 65) 016 40 25 65 (+32-016 40 25 65)

Fax (fax): +32 (56) 376-11-26 +32 (56) 376-11-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Klerck Ingrid: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Klerck Ingrid"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Klerck Ingrid"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Klerck Ingrid, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Klerck Ingrid. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Klerck Ingrid, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Klerck Ingrid. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Klerck Ingrid
Products information De Klerck Ingrid

BTW identificatienummer (tax): BE08066131591
Ondernemingsnummer: 7863708496
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in De Klerck Ingrid zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Klerck Ingrid
(Get full report from official database of BE for De Klerck Ingrid)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Klerck Ingrid
Addition kinds of activities for De Klerck Ingrid

508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
28730102. Ammoniumnitraat, ammoniumsulfaat | Ammonium nitrate, ammonium sulfate
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
38610502. Reproductie machines en apparatuur voor Brownprint | Brownprint reproduction machines and equipment
39610000. Kostuum juwelen | Costume jewelry
61639902. Makelaars, boerderij of zakelijke lening | Brokers, farm or business loan
89990701. Geologische consultant | Geological consultant

Werken bij De Klerck Ingrid: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Klerck Ingrid: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Klerck Ingrid. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Klerck Ingrid. Looking for open vacancies in other companies

 • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

 • Heftruckchauffeur (M/V) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen.

 • Wegenwerker (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

 • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

  Regio: KOEKELBERG

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

 • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

 • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

 • Junior Design Engineer (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: FREESTONE

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

 • Vuloperator (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

 • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: OTN SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

 • Digital Project Manager (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Badenoch & Clark

  Type: Vaste Job

  • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

Zoek naar antwoorden van De Klerck Ingrid in sociale netwerken
Look for responds of De Klerck Ingrid in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Klerck Ingrid. Laat een reactie achter voor De Klerck Ingrid. De Klerck Ingrid bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Klerck Ingrid. Leave a respond for De Klerck Ingrid. De Klerck Ingrid on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Klerck Ingrid op de google maps. Adres en contacten De Klerck Ingrid
Location of De Klerck Ingrid on the google maps. Address and contacts of De Klerck Ingrid

Andere gerelateerde bedrijven als come De Klerck Ingrid De Klerck Ingrid: Pouliart Gebr NV | PHARMACIE FONZE | "Chez Maria Cock" | FA. STAES | MTO

Other related companies as De Klerck Ingrid: Pouliart Gebr NV | PHARMACIE FONZE | "Chez Maria Cock" | FA. STAES | MTO

De Klerck Ingrid is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Klerck Ingrid, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08066131591. Het bedrijf De Klerck Ingrid bevindt zich op het adres: Milsestraat 92; 3053; Oud-Heverlee (Haasrode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 560,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Klerck Ingrid zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Klerck Ingrid is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Klerck Ingrid is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Klerck Ingrid, openstaande posities, locatie van De Klerck Ingrid op de kaart.

De Klerck Ingrid is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Klerck Ingrid, company assigned to the tax number BE08066131591. The company De Klerck Ingrid is located at the address: Milsestraat 92; 3053; Oud-Heverlee (Haasrode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 560,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Klerck Ingrid were not found.
The main activity of De Klerck Ingrid is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Klerck Ingrid is not available. You also can look at reviews of De Klerck Ingrid, open positions, location of De Klerck Ingrid on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Klerck Ingrid, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Klerck Ingrid, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Klerck Ingrid, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Klerck Ingrid, employees, financial statistics.