De Ketelaere B Mr

Contactgegevens De Ketelaere B Mr: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ketelaere B Mr: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ketelaere B Mr

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baron Ruzettelaan 109; 8310; Brugge (Assebroek), België

Telefoon (phone): 050 35 24 93 (+32-050 35 24 93) 050 35 24 93 (+32-050 35 24 93)

Fax (fax): +32 (67) 955-32-77 +32 (67) 955-32-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ketelaere B Mr: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ketelaere B Mr"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ketelaere B Mr"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ketelaere B Mr, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ketelaere B Mr. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ketelaere B Mr, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ketelaere B Mr. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ketelaere B Mr
Products information De Ketelaere B Mr

BTW identificatienummer (tax): BE06890319824
Ondernemingsnummer: 9270782470
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 740,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in De Ketelaere B Mr zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ketelaere B Mr
(Get full report from official database of BE for De Ketelaere B Mr)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ketelaere B Mr
Addition kinds of activities for De Ketelaere B Mr

1622. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg | Bridge, tunnel, and elevated highway
28360400. Cultuur media | Culture media
28690312. Fosforzure esters | Phosphoric acid esters
32910301. Aluminiumschuurmiddel | Aluminous abrasive
35359902. Bulkbehandelingstransportsystemen | Bulk handling conveyor systems
61410000. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
72991100. Persoonlijke verzorgings- en opslagdiensten | Personal item care and storage services
73891408. Time-sharing condominium uitwisseling | Time-share condominium exchange
76220202. Radio en televisie ontvanger installatie | Radio and television receiver installation

Werken bij De Ketelaere B Mr: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ketelaere B Mr: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ketelaere B Mr. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ketelaere B Mr. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

 • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

 • Carrossier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

 • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

  Type: Vaste Job

  Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

 • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

  Type: Vaste Job

  Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

 • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Business Developer (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: ANB SECURITE

  Type: Zelfstandige activiteit

  AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

Zoek naar antwoorden van De Ketelaere B Mr in sociale netwerken
Look for responds of De Ketelaere B Mr in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ketelaere B Mr. Laat een reactie achter voor De Ketelaere B Mr. De Ketelaere B Mr bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ketelaere B Mr. Leave a respond for De Ketelaere B Mr. De Ketelaere B Mr on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ketelaere B Mr op de google maps. Adres en contacten De Ketelaere B Mr
Location of De Ketelaere B Mr on the google maps. Address and contacts of De Ketelaere B Mr

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ketelaere B Mr De Ketelaere B Mr: MICHEL DAUBY | Cognos NV | 'T GROOT ARDOES | LESUISSE FR?RES | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as De Ketelaere B Mr: MICHEL DAUBY | Cognos NV | 'T GROOT ARDOES | LESUISSE FR?RES | BANCONTACT-MISTER CASH

De Ketelaere B Mr is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ketelaere B Mr, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06890319824. Het bedrijf De Ketelaere B Mr bevindt zich op het adres: Baron Ruzettelaan 109; 8310; Brugge (Assebroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 740,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Ketelaere B Mr zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Ketelaere B Mr is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ketelaere B Mr is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ketelaere B Mr, openstaande posities, locatie van De Ketelaere B Mr op de kaart.

De Ketelaere B Mr is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Ketelaere B Mr, company assigned to the tax number BE06890319824. The company De Ketelaere B Mr is located at the address: Baron Ruzettelaan 109; 8310; Brugge (Assebroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 740,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Ketelaere B Mr were not found.
The main activity of De Ketelaere B Mr is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ketelaere B Mr is not available. You also can look at reviews of De Ketelaere B Mr, open positions, location of De Ketelaere B Mr on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ketelaere B Mr, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ketelaere B Mr, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ketelaere B Mr, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ketelaere B Mr, employees, financial statistics.