De Jonghe A

Contactgegevens De Jonghe A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Jonghe A: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Jonghe A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Alsembergsesteenweg 485; 1653; Beersel (Dworp), België

Telefoon (phone): 02 380 11 86 (+32-02 380 11 86) 02 380 11 86 (+32-02 380 11 86)

Fax (fax): +32 (56) 459-84-20 +32 (56) 459-84-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Jonghe A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Jonghe A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Jonghe A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Jonghe A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Jonghe A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Jonghe A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Jonghe A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Jonghe A
Products information De Jonghe A

BTW identificatienummer (tax): BE05978729248
Ondernemingsnummer: 2911071777
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in De Jonghe A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Jonghe A
(Get full report from official database of BE for De Jonghe A)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Jonghe A
Addition kinds of activities for De Jonghe A

3556. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
369501. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
10610403. Wulfenietwinning | Wulfenite mining
36740105. Rechters, vaste toestand | Rectifiers, solid state
55719904. Motor scooters | Motor scooters
67329900. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec

Werken bij De Jonghe A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Jonghe A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Jonghe A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Jonghe A. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

 • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

 • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

  Regio: BAS-WARNETON

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

 • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

 • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

 • dakwerker : (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

 • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp in Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

 • Technicus HVAC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

 • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

Zoek naar antwoorden van De Jonghe A in sociale netwerken
Look for responds of De Jonghe A in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Jonghe A. Laat een reactie achter voor De Jonghe A. De Jonghe A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Jonghe A. Leave a respond for De Jonghe A. De Jonghe A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Jonghe A op de google maps. Adres en contacten De Jonghe A
Location of De Jonghe A on the google maps. Address and contacts of De Jonghe A

Andere gerelateerde bedrijven als come De Jonghe A De Jonghe A: RESPONS MANAGEMENT SERVICES | BANCONTACT-MISTER CASH | Gentlemen | ETIENNE MORTIER | Pole Position

Other related companies as De Jonghe A: RESPONS MANAGEMENT SERVICES | BANCONTACT-MISTER CASH | Gentlemen | ETIENNE MORTIER | Pole Position

De Jonghe A is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Jonghe A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05978729248. Het bedrijf De Jonghe A bevindt zich op het adres: Alsembergsesteenweg 485; 1653; Beersel (Dworp). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 105,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Jonghe A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Jonghe A is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Jonghe A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Jonghe A, openstaande posities, locatie van De Jonghe A op de kaart.

De Jonghe A is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Jonghe A, company assigned to the tax number BE05978729248. The company De Jonghe A is located at the address: Alsembergsesteenweg 485; 1653; Beersel (Dworp). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 105,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Jonghe A were not found.
The main activity of De Jonghe A is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Jonghe A is not available. You also can look at reviews of De Jonghe A, open positions, location of De Jonghe A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Jonghe A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Jonghe A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Jonghe A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Jonghe A, employees, financial statistics.