De Houwer Ilse

Contactgegevens De Houwer Ilse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Houwer Ilse: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Houwer Ilse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorp 39; 2980; Zoersel, België

Telefoon (phone): 03 309 38 23 (+32-03 309 38 23) 03 309 38 23 (+32-03 309 38 23)

Fax (fax): +32 (55) 580-60-27 +32 (55) 580-60-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Houwer Ilse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Houwer Ilse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Houwer Ilse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Houwer Ilse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Houwer Ilse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Houwer Ilse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Houwer Ilse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Houwer Ilse
Products information De Houwer Ilse

BTW identificatienummer (tax): BE08770355224
Ondernemingsnummer: 1084045410
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in De Houwer Ilse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Houwer Ilse
(Get full report from official database of BE for De Houwer Ilse)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Houwer Ilse
Addition kinds of activities for De Houwer Ilse

174100. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
28650203. benzine | Benzene
28939902. Gravure inkt | Gravure ink
35450314. Boorbussen (boorgat) | Drill bushings (drilling jig)
73899900. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec

Werken bij De Houwer Ilse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Houwer Ilse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Houwer Ilse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Houwer Ilse. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

 • Customer operations agent (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

 • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

 • Shift Manager (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Vaste Job

  Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

 • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

 • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

  Regio: LIERDE

  Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

  Type: Vaste Job

  dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

 • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: HOORENS PRINTING

  Type: Vaste Job

  Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Westende Priorijlaan (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  De winkel Priorijlaan 34, 8434 Westende-bad Openingsuren hoogseizoen (schoolvakanties, verlengde weekennds, half juni-half september): van maandag tot en met zondag van 7u tot 19u  laagseizoen: maandag: van 7u tot 13u, dinsdag tot en met zaterdag: van 7u tot 18u30, zondag gesloten Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

 • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BODEGA LORENAS

  Type: Flexijob

  Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van De Houwer Ilse in sociale netwerken
Look for responds of De Houwer Ilse in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Houwer Ilse. Laat een reactie achter voor De Houwer Ilse. De Houwer Ilse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Houwer Ilse. Leave a respond for De Houwer Ilse. De Houwer Ilse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Houwer Ilse op de google maps. Adres en contacten De Houwer Ilse
Location of De Houwer Ilse on the google maps. Address and contacts of De Houwer Ilse

Andere gerelateerde bedrijven als come De Houwer Ilse De Houwer Ilse: HUIS NEESKENS | Sint-Paulusinstituut/Internaat | IMMO VAN HUFFEL | A.C.Pa. sc E. & N. Paoloni | ASSUPLUS

Other related companies as De Houwer Ilse: HUIS NEESKENS | Sint-Paulusinstituut/Internaat | IMMO VAN HUFFEL | A.C.Pa. sc E. & N. Paoloni | ASSUPLUS

De Houwer Ilse is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Houwer Ilse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770355224. Het bedrijf De Houwer Ilse bevindt zich op het adres: Dorp 39; 2980; Zoersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Houwer Ilse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Houwer Ilse is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Houwer Ilse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Houwer Ilse, openstaande posities, locatie van De Houwer Ilse op de kaart.

De Houwer Ilse is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Houwer Ilse, company assigned to the tax number BE08770355224. The company De Houwer Ilse is located at the address: Dorp 39; 2980; Zoersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Houwer Ilse were not found.
The main activity of De Houwer Ilse is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Houwer Ilse is not available. You also can look at reviews of De Houwer Ilse, open positions, location of De Houwer Ilse on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Houwer Ilse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Houwer Ilse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Houwer Ilse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Houwer Ilse, employees, financial statistics.