De Haes Celine

Contactgegevens De Haes Celine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Haes Celine: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Haes Celine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kastanjedreef 34A; 2220; Heist-op-den-Berg, België

Telefoon (phone): 015 24 05 55 (+32-015 24 05 55) 015 24 05 55 (+32-015 24 05 55)

Fax (fax): +32 (2) 437-49-68 +32 (2) 437-49-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Haes Celine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Haes Celine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Haes Celine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Haes Celine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Haes Celine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Haes Celine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Haes Celine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Haes Celine
Products information De Haes Celine

BTW identificatienummer (tax): BE03222808837
Ondernemingsnummer: 5391235351
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in De Haes Celine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Haes Celine
(Get full report from official database of BE for De Haes Celine)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Haes Celine
Addition kinds of activities for De Haes Celine

251500. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
317299. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
23920302. Dekens: gemaakt van aangekochte materialen | Blankets: made from purchased materials
26550103. Buizen, vezels of papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Tubes, fiber or paper: made from purchased material
28650400. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
35450205. Eindmolens | End mills
57139905. Vinyl vloerbedekking | Vinyl floor covering
73490205. Uitlaat of ventilator reinigen | Exhaust hood or fan cleaning

Werken bij De Haes Celine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Haes Celine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Haes Celine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Haes Celine. Looking for open vacancies in other companies

 • Metser (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een aannemer te Harelbeke zoeken we dringend een ervaren metselaar! Gemotiveerde ervaren metselaars zijn welkom! Je kan zowel zelfstandig als in ploegverband werken. Je hebt een rijbewijs b

 • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

 • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

 • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: LAGO

  Type: Studentenjob

  Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

 • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: N. VINDEVOGEL

  Type: Vaste Job

  Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

 • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: BUYSSE GEERT

  Type: Vaste Job

  Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

 • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

 • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: DELY MARC

  Type: Flexijob

  prei schonen en sorteren voor verkoop

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

 • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: DE VISFUIK

  Type: Flexijob

  Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van De Haes Celine in sociale netwerken
Look for responds of De Haes Celine in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Haes Celine. Laat een reactie achter voor De Haes Celine. De Haes Celine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Haes Celine. Leave a respond for De Haes Celine. De Haes Celine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Haes Celine op de google maps. Adres en contacten De Haes Celine
Location of De Haes Celine on the google maps. Address and contacts of De Haes Celine

Andere gerelateerde bedrijven als come De Haes Celine De Haes Celine: Home Decor Mentens BVBA | LESAGE | LA MAISON DU BOEUF | WARE-EVER | FA. VANIJZERE D. & Y.

Other related companies as De Haes Celine: Home Decor Mentens BVBA | LESAGE | LA MAISON DU BOEUF | WARE-EVER | FA. VANIJZERE D. & Y.

De Haes Celine is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Haes Celine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03222808837. Het bedrijf De Haes Celine bevindt zich op het adres: Kastanjedreef 34A; 2220; Heist-op-den-Berg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Haes Celine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Haes Celine is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Haes Celine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Haes Celine, openstaande posities, locatie van De Haes Celine op de kaart.

De Haes Celine is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Haes Celine, company assigned to the tax number BE03222808837. The company De Haes Celine is located at the address: Kastanjedreef 34A; 2220; Heist-op-den-Berg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Haes Celine were not found.
The main activity of De Haes Celine is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Haes Celine is not available. You also can look at reviews of De Haes Celine, open positions, location of De Haes Celine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Haes Celine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Haes Celine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Haes Celine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Haes Celine, employees, financial statistics.