De Groote Jean-Pierre

Contactgegevens De Groote Jean-Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Groote Jean-Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Groote Jean-Pierre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Thomasboslaan 20; 3630; Maasmechelen, België

Telefoon (phone): 089 76 10 64 (+32-089 76 10 64) 089 76 10 64 (+32-089 76 10 64)

Fax (fax): +32 (65) 698-46-84 +32 (65) 698-46-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Groote Jean-Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Groote Jean-Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Groote Jean-Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Groote Jean-Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Groote Jean-Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Groote Jean-Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Groote Jean-Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Groote Jean-Pierre
Products information De Groote Jean-Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE03443634033
Ondernemingsnummer: 1538330078
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 362,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Groote Jean-Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Groote Jean-Pierre
(Get full report from official database of BE for De Groote Jean-Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Groote Jean-Pierre
Addition kinds of activities for De Groote Jean-Pierre

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
109499. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
461999. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
15420202. Kassenbouw | Greenhouse construction
20439910. Haver, gerold: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Oats, rolled: prepared as cereal breakfast food
34690301. Apparaatdelen, porselein geëmailleerd | Appliance parts, porcelain enameled
50920206. Speelkaarten | Playing cards
59991607. Verzamelplaten | Collectible plates
97110404. Nationale veiligheid, lokale overheid | National security, local government

Werken bij De Groote Jean-Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Groote Jean-Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Groote Jean-Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Groote Jean-Pierre. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

 • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

 • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

 • Ervaren Mechanieker (MEETKERKE)

  Regio: MEETKERKE

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende en dynamische onderneming zijn we op zoek naar een ervaren Mechanieker die zelfstandig mechanisch onderhoud en storingen doet. Je wordt ingezet op verschillende projecten.

 • Kok (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Onderhoudsmonteur (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Studentenjob

  Voor een firma gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het afvullen van gasflessen zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je staat in voor het verrichten/assisteren van werkzaamheden in het kader van preventief en curatief onderhoud aan machines; gebouwen; propaan en butaan installaties en de infrastructuur op het depot te Tessenderlo conform de richtlijnen van het veiligdheidsbeheersysteem. Bij interesse, contacteer Konvert Interim Tessenderlo!

 • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

 • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: GROEP VAN HOOF

  Type: Vaste Job

  Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

 • Computer Recruitment Services - Head of Facilities & Central Services (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nk378 Head of Facilities & Central Services: Banking, Brussels Role Deliver on critical managerial accountabilities across the entire organization: Delegating, defining, controlling and monitoring the output of team members and respective country managers (Be, FR, UK, PL, NL, RoW) Setting-up, maintaining and developing a team with the right competencies to deliver a quality service Management support: Ad-hoc studies": you will be requested to drive or perform ad-hoc studies like benchmarking, cost evolution, support to business case preparation, feasibility analysis, workflows reviews; .... Managing list of Deliverables: you will liaise with country heads to identify projects and tasks to be performed and reflect progress statuses of these deliverables. You will further ensure that you follow-up the activities of each location and highlight potential risks (deadlines approaching, vis-à-vis governance bodies) Facilities marketing, visibility events and management information: you will be reporting on issues and progress on projects and tasks. You will further create reports and/or presentations based upon ad-hoc requirements by Senior management. You will also ensure that relevant information and statistics are made available: Procedures: you will ensure that all required procedures and policies (contingency, security...) are properly: written using standard templates, approved, filed and kept up to date; Ensure Office Facilities is well managed in order to enable the business to operate and grow in good conditions with controlled costs & budget: Setting group real estate and space management strategy with a 5 year horizon. Sourcing office space. Monitoring the demand tightly and adapt the office space to the demand with strategic and tactical plans. Define office space utilization strategy and review desk concepts Property design and construction Maintain workplace and assets Dispose of workspace and assets Support major change initiatives in the office concept (Agile, NWOW) along with IT transformation project. Ensure Central Services are well managed in order to provide high quality printing, internal & external mailing, catering and translation services to the group and this at competitive prices. printing strategy (equipment renewal, volume growth, legal requirements, centralized print shop, business continuity...). mailing strategy function of business and legal requirements and client profiles. catering standards on Belgian sites : managing catering firms (ensuring equivalence in terms of pricing and quality), committes, welfare campaigns, ensure appropriate Travel Management policies are defined and implemented across the group Ensure centralized reporting and data consolidation for Department operation and to report to internal clients. Ensure Service dialogue with group entities for Fac & CS is executed as defined per intra groups SSA. Actively participate in the Service dialogue meeting with Management committees (KPI, service monitoring, costs & chargeback, ....) Ensure Budget forecasts are produced and accountability in the various cost centre : oversees OPEX, CAPEX headcount, ... Accountable for budget accuracy and for expense controls in place. On group level you will have an overall knowledge and understanding of the group facilities & central services budgets, and cost allocation statistics. Risk Management & compliance : ensure risk management framework and... ...

 • flexijob zaal (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Flexijob

  opdienen en afruimen

 • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LE TRAPPISTE

  Type: Flexijob

  Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van De Groote Jean-Pierre in sociale netwerken
Look for responds of De Groote Jean-Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Groote Jean-Pierre. Laat een reactie achter voor De Groote Jean-Pierre. De Groote Jean-Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Groote Jean-Pierre. Leave a respond for De Groote Jean-Pierre. De Groote Jean-Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Groote Jean-Pierre op de google maps. Adres en contacten De Groote Jean-Pierre
Location of De Groote Jean-Pierre on the google maps. Address and contacts of De Groote Jean-Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come De Groote Jean-Pierre De Groote Jean-Pierre: BOUWBEDRIJF FLORÉ NV | de Jong Véronique | WALHORTIS SPRL | Optic Pé | Bovyn J

Other related companies as De Groote Jean-Pierre: BOUWBEDRIJF FLORÉ NV | de Jong Véronique | WALHORTIS SPRL | Optic Pé | Bovyn J

De Groote Jean-Pierre is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Groote Jean-Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03443634033. Het bedrijf De Groote Jean-Pierre bevindt zich op het adres: Thomasboslaan 20; 3630; Maasmechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 362,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Groote Jean-Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Groote Jean-Pierre is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Groote Jean-Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Groote Jean-Pierre, openstaande posities, locatie van De Groote Jean-Pierre op de kaart.

De Groote Jean-Pierre is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Groote Jean-Pierre, company assigned to the tax number BE03443634033. The company De Groote Jean-Pierre is located at the address: Thomasboslaan 20; 3630; Maasmechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 362,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Groote Jean-Pierre were not found.
The main activity of De Groote Jean-Pierre is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Groote Jean-Pierre is not available. You also can look at reviews of De Groote Jean-Pierre, open positions, location of De Groote Jean-Pierre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Groote Jean-Pierre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Groote Jean-Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Groote Jean-Pierre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Groote Jean-Pierre, employees, financial statistics.