De Greve Pierre

Contactgegevens De Greve Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Greve Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Greve Pierre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Briqueteries 34; 5310; Eghezée (Leuze), België

Telefoon (phone): 081 51 28 10 (+32-081 51 28 10) 081 51 28 10 (+32-081 51 28 10)

Fax (fax): +32 (61) 308-74-26 +32 (61) 308-74-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Greve Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Greve Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Greve Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Greve Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Greve Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Greve Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Greve Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Greve Pierre
Products information De Greve Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE08646209716
Ondernemingsnummer: 7951599121
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Greve Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Greve Pierre
(Get full report from official database of BE for De Greve Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Greve Pierre
Addition kinds of activities for De Greve Pierre

513601. Heren, hoeden, sjaals en handschoenen | Men's and boys' hats, scarves, and gloves
581205. Familie restaurants | Family restaurants
752100. Auto parkeren | Automobile parking
30890401. Hakken, laars of schoen: kunststof | Heels, boot or shoe: plastics
32720402. Open haarden, beton | Fireplaces, concrete
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
38250322. Recorders, oscillografisch | Recorders, oscillographic
48320107. Jazz | Jazz
64110201. Verzekeringsaangifte, niet in dienst van verzekeringsmaatschappij | Insurance claim adjusters, not employed by insurance company
83220307. Tijdelijke hulpdienst | Temporary relief service

Werken bij De Greve Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Greve Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Greve Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Greve Pierre. Looking for open vacancies in other companies

 • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

 • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

 • LOODGIETER (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

 • CNC Plooier (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor dit bedrijf te Ieper zijn we op zoek naar een voltijdse werkkracht die in twee ploegen kan werken.

 • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

 • Student verkoop (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ZEEMAN

  Type: Studentenjob

  Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

 • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

 • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vinçotte

  Type: Vaste Job

  Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

 • Junior administratief bediende (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

 • Zelfstandig kantoorhouder in arrondissement Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Werfreserve

  Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

Zoek naar antwoorden van De Greve Pierre in sociale netwerken
Look for responds of De Greve Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Greve Pierre. Laat een reactie achter voor De Greve Pierre. De Greve Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Greve Pierre. Leave a respond for De Greve Pierre. De Greve Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Greve Pierre op de google maps. Adres en contacten De Greve Pierre
Location of De Greve Pierre on the google maps. Address and contacts of De Greve Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come De Greve Pierre De Greve Pierre: DUBBEL-M | COTRACOM | M. COLYN | J KATZ JEWELLERS NV | Jumaco NV

Other related companies as De Greve Pierre: DUBBEL-M | COTRACOM | M. COLYN | J KATZ JEWELLERS NV | Jumaco NV

De Greve Pierre is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Greve Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08646209716. Het bedrijf De Greve Pierre bevindt zich op het adres: Rue des Briqueteries 34; 5310; Eghezée (Leuze). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 236,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Greve Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Greve Pierre is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Greve Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Greve Pierre, openstaande posities, locatie van De Greve Pierre op de kaart.

De Greve Pierre is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Greve Pierre, company assigned to the tax number BE08646209716. The company De Greve Pierre is located at the address: Rue des Briqueteries 34; 5310; Eghezée (Leuze). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 236,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Greve Pierre were not found.
The main activity of De Greve Pierre is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Greve Pierre is not available. You also can look at reviews of De Greve Pierre, open positions, location of De Greve Pierre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Greve Pierre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Greve Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Greve Pierre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Greve Pierre, employees, financial statistics.