J KATZ JEWELLERS NV

Contactgegevens J KATZ JEWELLERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J KATZ JEWELLERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

J KATZ JEWELLERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Appelmansstraat 19 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 31 97 80 32.32 31 97 80

Fax (fax): 32.32 31 97 89 32.32 31 97 89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J KATZ JEWELLERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J KATZ JEWELLERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J KATZ JEWELLERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J KATZ JEWELLERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J KATZ JEWELLERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J KATZ JEWELLERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J KATZ JEWELLERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J KATZ JEWELLERS NV
Products information J KATZ JEWELLERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02673767089
Ondernemingsnummer: 3586456298
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Cut diamonds

Product categorie (product category): Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J KATZ JEWELLERS NV
(Get full report from official database of BE for J KATZ JEWELLERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor J KATZ JEWELLERS NV
Addition kinds of activities for J KATZ JEWELLERS NV

28191013. Zwaveldioxide | Sulfur dioxide
30520102. Autoslang, rubber | Automobile hose, rubber
32290000. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
33419900. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
48320105. Gemakkelijk luisteren | Easy listening
50839900. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
75499903. Hoge prestaties auto reparatie en service | High performance auto repair and service

Werken bij J KATZ JEWELLERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J KATZ JEWELLERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J KATZ JEWELLERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J KATZ JEWELLERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • CnC snijder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

  • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

  • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

  • Monteur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

  • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van J KATZ JEWELLERS NV in sociale netwerken
Look for responds of J KATZ JEWELLERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor J KATZ JEWELLERS NV. Laat een reactie achter voor J KATZ JEWELLERS NV. J KATZ JEWELLERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J KATZ JEWELLERS NV. Leave a respond for J KATZ JEWELLERS NV. J KATZ JEWELLERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J KATZ JEWELLERS NV op de google maps. Adres en contacten J KATZ JEWELLERS NV
Location of J KATZ JEWELLERS NV on the google maps. Address and contacts of J KATZ JEWELLERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come J KATZ JEWELLERS NV J KATZ JEWELLERS NV: EDUCATION-ENVIRONNEMENT | Martin D | Dierenartsenpraktijk De Molenhoek BVBA | F. ROEKENS | JOSEPH GLESNER

Other related companies as J KATZ JEWELLERS NV: EDUCATION-ENVIRONNEMENT | Martin D | Dierenartsenpraktijk De Molenhoek BVBA | F. ROEKENS | JOSEPH GLESNER

J KATZ JEWELLERS NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J KATZ JEWELLERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02673767089. Het bedrijf J KATZ JEWELLERS NV bevindt zich op het adres: Appelmansstraat 19 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Cut diamonds.
De hoofdactiviteit van J KATZ JEWELLERS NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J KATZ JEWELLERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J KATZ JEWELLERS NV, openstaande posities, locatie van J KATZ JEWELLERS NV op de kaart.

J KATZ JEWELLERS NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is J KATZ JEWELLERS NV, company assigned to the tax number BE02673767089. The company J KATZ JEWELLERS NV is located at the address: Appelmansstraat 19 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Miscellaneous Products. List of products are Cut diamonds.
The main activity of J KATZ JEWELLERS NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J KATZ JEWELLERS NV is not available. You also can look at reviews of J KATZ JEWELLERS NV, open positions, location of J KATZ JEWELLERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J KATZ JEWELLERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J KATZ JEWELLERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J KATZ JEWELLERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J KATZ JEWELLERS NV, employees, financial statistics.