de Greef Sven

Contactgegevens de Greef Sven: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Greef Sven: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Greef Sven

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Regimentsberg 22; 1831; Machelen (Diegem), België

Telefoon (phone): 02 721 26 16 (+32-02 721 26 16) 02 721 26 16 (+32-02 721 26 16)

Fax (fax): +32 (4) 184-63-11 +32 (4) 184-63-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Greef Sven: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Greef Sven"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Greef Sven"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Greef Sven, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Greef Sven. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Greef Sven, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Greef Sven. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Greef Sven
Products information de Greef Sven

BTW identificatienummer (tax): BE04416198730
Ondernemingsnummer: 1259552001
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in de Greef Sven zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Greef Sven
(Get full report from official database of BE for de Greef Sven)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Greef Sven
Addition kinds of activities for de Greef Sven

6371. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
07839901. Arborist diensten | Arborist services
14819902. Overbelasting verwijdering, nonmetallic mineralen | Overburden removal, nonmetallic minerals
37140404. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
72619901. Crematorium | Crematory
72991100. Persoonlijke verzorgings- en opslagdiensten | Personal item care and storage services

Werken bij de Greef Sven: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Greef Sven: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Greef Sven. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Greef Sven. Looking for open vacancies in other companies

 • Keuken operator m/v (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde Keukenoperatoren m/v: - Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van vullingen van snoepgoed volgens bestaande recepten - Je zorgt voor een correcte track & trace van producten - Je controleert de voorraden van vaste grondstoffen en vult aan indien nodig - Je bent continu bezig met het volgen van de haccp regels

 • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

 • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

 • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

  Type: Dienstenchequebaan

  Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

 • Huishoudhulp in Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

 • Jobstudent schoonmaak 8 september - 13 euro/uur ( m/v) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op zaterdag 8 september in de Decathlon Bpark Brugge van 7u30-10u. Samen met een vaste medewerker sta je in voor de schoonmaak van bepaalde delen van de winkel.

 • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

  Type: Vaste Job

  Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

 • Transportplanner (BOUWEL)

  Regio: BOUWEL

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

 • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

 • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

  Regio: PERK

  Bedrijf: ELECTRO 80

  Type: Vaste Job

  Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

Zoek naar antwoorden van de Greef Sven in sociale netwerken
Look for responds of de Greef Sven in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Greef Sven. Laat een reactie achter voor de Greef Sven. de Greef Sven bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Greef Sven. Leave a respond for de Greef Sven. de Greef Sven on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Greef Sven op de google maps. Adres en contacten de Greef Sven
Location of de Greef Sven on the google maps. Address and contacts of de Greef Sven

Andere gerelateerde bedrijven als come de Greef Sven de Greef Sven: SOGEMEN | CAR TEX INTERNATIONAL | Veeckman P | DENTAL ALLIANCE | HUIS MARLY

Other related companies as de Greef Sven: SOGEMEN | CAR TEX INTERNATIONAL | Veeckman P | DENTAL ALLIANCE | HUIS MARLY

de Greef Sven is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Greef Sven, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04416198730. Het bedrijf de Greef Sven bevindt zich op het adres: Regimentsberg 22; 1831; Machelen (Diegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 501,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in de Greef Sven zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Greef Sven is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Greef Sven is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Greef Sven, openstaande posities, locatie van de Greef Sven op de kaart.

de Greef Sven is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Greef Sven, company assigned to the tax number BE04416198730. The company de Greef Sven is located at the address: Regimentsberg 22; 1831; Machelen (Diegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 501,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in de Greef Sven were not found.
The main activity of de Greef Sven is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of de Greef Sven is not available. You also can look at reviews of de Greef Sven, open positions, location of de Greef Sven on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Greef Sven, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Greef Sven, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Greef Sven, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Greef Sven, employees, financial statistics.