De Galan Luc

Contactgegevens De Galan Luc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Galan Luc: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Galan Luc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Gare 27; 6780; Messancy, België

Telefoon (phone): 063 38 67 82 (+32-063 38 67 82) 063 38 67 82 (+32-063 38 67 82)

Fax (fax): +32 (87) 802-29-14 +32 (87) 802-29-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Galan Luc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Galan Luc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Galan Luc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Galan Luc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Galan Luc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Galan Luc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Galan Luc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Galan Luc
Products information De Galan Luc

BTW identificatienummer (tax): BE07061431884
Ondernemingsnummer: 6654663085
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in De Galan Luc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Galan Luc
(Get full report from official database of BE for De Galan Luc)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Galan Luc
Addition kinds of activities for De Galan Luc

10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
35410403. Turret draaibanken | Turret lathes
39990900. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
50840910. Afvalpersen | Waste compactors
55719905. Motor onderdelen en accessoires | Motorcycle parts and accessories

Werken bij De Galan Luc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Galan Luc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Galan Luc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Galan Luc. Looking for open vacancies in other companies

 • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

 • chauffeur C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

 • Huishoudhulp (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BRIGHT SQUAD

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VZW DE BRON

  Type: Studentenjob

  Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

 • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

 • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ALUVISION

  Type: Vaste Job

  Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

 • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Connexis Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

 • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Vaste Job

  Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

 • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MARETOURS

  Type: Vaste Job

  U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Tongeren Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

 • Keukenhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Flexijob

  In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van De Galan Luc in sociale netwerken
Look for responds of De Galan Luc in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Galan Luc. Laat een reactie achter voor De Galan Luc. De Galan Luc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Galan Luc. Leave a respond for De Galan Luc. De Galan Luc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Galan Luc op de google maps. Adres en contacten De Galan Luc
Location of De Galan Luc on the google maps. Address and contacts of De Galan Luc

Andere gerelateerde bedrijven als come De Galan Luc De Galan Luc: Van Nevel J | CRACCO VAN DER VELDEN | BOUCHAT GASTON | C?LINE LEGEIN | Devinoxs NV

Other related companies as De Galan Luc: Van Nevel J | CRACCO VAN DER VELDEN | BOUCHAT GASTON | C?LINE LEGEIN | Devinoxs NV

De Galan Luc is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Galan Luc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07061431884. Het bedrijf De Galan Luc bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 27; 6780; Messancy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 304,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Galan Luc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Galan Luc is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Galan Luc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Galan Luc, openstaande posities, locatie van De Galan Luc op de kaart.

De Galan Luc is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Galan Luc, company assigned to the tax number BE07061431884. The company De Galan Luc is located at the address: Rue de la Gare 27; 6780; Messancy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 304,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Galan Luc were not found.
The main activity of De Galan Luc is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Galan Luc is not available. You also can look at reviews of De Galan Luc, open positions, location of De Galan Luc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Galan Luc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Galan Luc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Galan Luc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Galan Luc, employees, financial statistics.