De Dycker Patrick

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • De Dycker Patrick
Private companiesTobacco Products • De Dycker Patrick

Contactgegevens De Dycker Patrick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Dycker Patrick: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Dycker Patrick

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Place 30; 7860; Lessines, België

Telefoon (phone): 068 33 39 07 (+32-068 33 39 07) 068 33 39 07 (+32-068 33 39 07)

Fax (fax): 068 33 39 07 (+32-068 33 39 07) 068 33 39 07 (+32-068 33 39 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Dycker Patrick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Dycker Patrick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Dycker Patrick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Dycker Patrick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Dycker Patrick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Dycker Patrick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Dycker Patrick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Dycker Patrick
Products information De Dycker Patrick

BTW identificatienummer (tax): BE08463012695
Ondernemingsnummer: 2315887451
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 128,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in De Dycker Patrick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Dycker Patrick
(Get full report from official database of BE for De Dycker Patrick)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Dycker Patrick
Addition kinds of activities for De Dycker Patrick

22210000. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
22810000. Garen spin mills | Yarn spinning mills
51130308. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
76992102. Gunsmith winkel | Gunsmith shop
79339901. Kaarsspeldentrum | Candle pin center

Werken bij De Dycker Patrick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Dycker Patrick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Dycker Patrick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Dycker Patrick. Looking for open vacancies in other companies

 • Persoon voor verkoop (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon voor verkoop heeft volgende taken : - rekken aanvullen - klanten helpen - inpakken - opruimen - kassa.

 • Dakwerker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toffe klant van Let\\\'s Work met heel wat in petto zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker met pit! Dit voor de regio van Hasselt en Lummen . Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie van landhuizen en kastelen, rustieke dakbedekking met zowel leien als pannen, zink- en koperwerken, eiken bijgebouwen en rieten daken. De ervaren firma hecht veel belang aan kwaliteit en zin voor afwerking. Klant is koning en dat spelen ze ook samen met de werknemers uit naar de buitenwereld. Ze respecteren de behoeftes van de klanten en willen er dan ook in slagen om aan hun wensen te beantwoorden. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en schrikt kwalitatief werken jou niet af? Dan is deze vacature iets voor jou!

 • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

 • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

 • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Konvert Interim Diest

  Type: Studentenjob

  Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

 • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

  Type: Studentenjob

  Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

 • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

 • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KIDS CARE NV

  Type: Studentenjob

  Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

 • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

  Regio: Noord-Brabant

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

 • Zelfstandig verpleegkundigen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van De Dycker Patrick in sociale netwerken
Look for responds of De Dycker Patrick in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Dycker Patrick. Laat een reactie achter voor De Dycker Patrick. De Dycker Patrick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Dycker Patrick. Leave a respond for De Dycker Patrick. De Dycker Patrick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Dycker Patrick op de google maps. Adres en contacten De Dycker Patrick
Location of De Dycker Patrick on the google maps. Address and contacts of De Dycker Patrick

Andere gerelateerde bedrijven als come De Dycker Patrick De Dycker Patrick: Gaz Elek | MULLER TRANSPORTS | MENSALT | PAPETERIES DE LA LIENNE | DECKERS TAPIJT

Other related companies as De Dycker Patrick: Gaz Elek | MULLER TRANSPORTS | MENSALT | PAPETERIES DE LA LIENNE | DECKERS TAPIJT

De Dycker Patrick is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Dycker Patrick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08463012695. Het bedrijf De Dycker Patrick bevindt zich op het adres: Grand'Place 30; 7860; Lessines. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 128,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Dycker Patrick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Dycker Patrick is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Dycker Patrick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Dycker Patrick, openstaande posities, locatie van De Dycker Patrick op de kaart.

De Dycker Patrick is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Dycker Patrick, company assigned to the tax number BE08463012695. The company De Dycker Patrick is located at the address: Grand'Place 30; 7860; Lessines. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 128,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Dycker Patrick were not found.
The main activity of De Dycker Patrick is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Dycker Patrick is not available. You also can look at reviews of De Dycker Patrick, open positions, location of De Dycker Patrick on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Dycker Patrick, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Dycker Patrick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Dycker Patrick, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Dycker Patrick, employees, financial statistics.