De Doncker Greet

Contactgegevens De Doncker Greet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Doncker Greet: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Doncker Greet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldlaan 95; 9400; Ninove, België

Telefoon (phone): 054 34 46 50 (+32-054 34 46 50) 054 34 46 50 (+32-054 34 46 50)

Fax (fax): +32 (19) 142-53-18 +32 (19) 142-53-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Doncker Greet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Doncker Greet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Doncker Greet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Doncker Greet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Doncker Greet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Doncker Greet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Doncker Greet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Doncker Greet
Products information De Doncker Greet

BTW identificatienummer (tax): BE09619323730
Ondernemingsnummer: 4775177001
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Doncker Greet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Doncker Greet
(Get full report from official database of BE for De Doncker Greet)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Doncker Greet
Addition kinds of activities for De Doncker Greet

333902. Edele metalen | Precious metals
555103. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
13110101. Ruwe aardolieproductie | Crude petroleum production
15419908. Prefabbouwbouw, industriële | Prefabricated building erection, industrial
22590302. Gordijnen, breien | Curtains, knit
23390401. Down-filled jassen, jassen en vests: vrouwen en missen ' | Down-filled coats, jackets, and vests: women's and misses'
36710217. Vacuüm buizen | Vacuum tubes
38279917. polarisatoren | Polarizers

Werken bij De Doncker Greet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Doncker Greet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Doncker Greet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Doncker Greet. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

 • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

 • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

 • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

 • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit WAREGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

 • Jobstudent verkoop van Broodjes (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: CULINAIRE EETWINKEL MEUNINCK

  Type: Studentenjob

  Jobstudent voor de verkoop van onze lekkere broodjes

 • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Vaste Job

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Senior Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

 • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: DIDAK INJECTION

  Type: Vaste Job

  Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

 • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: QUICK BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

Zoek naar antwoorden van De Doncker Greet in sociale netwerken
Look for responds of De Doncker Greet in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Doncker Greet. Laat een reactie achter voor De Doncker Greet. De Doncker Greet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Doncker Greet. Leave a respond for De Doncker Greet. De Doncker Greet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Doncker Greet op de google maps. Adres en contacten De Doncker Greet
Location of De Doncker Greet on the google maps. Address and contacts of De Doncker Greet

Andere gerelateerde bedrijven als come De Doncker Greet De Doncker Greet: ALPAS NV | MAISON PETITE FUGUE | REISEB?RO H?LZLHAMMER | CUISINES SOFT | Piron T

Other related companies as De Doncker Greet: ALPAS NV | MAISON PETITE FUGUE | REISEB?RO H?LZLHAMMER | CUISINES SOFT | Piron T

De Doncker Greet is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Doncker Greet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09619323730. Het bedrijf De Doncker Greet bevindt zich op het adres: Leopoldlaan 95; 9400; Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Doncker Greet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Doncker Greet is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Doncker Greet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Doncker Greet, openstaande posities, locatie van De Doncker Greet op de kaart.

De Doncker Greet is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Doncker Greet, company assigned to the tax number BE09619323730. The company De Doncker Greet is located at the address: Leopoldlaan 95; 9400; Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Doncker Greet were not found.
The main activity of De Doncker Greet is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Doncker Greet is not available. You also can look at reviews of De Doncker Greet, open positions, location of De Doncker Greet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Doncker Greet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Doncker Greet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Doncker Greet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Doncker Greet, employees, financial statistics.