De Dobbeleer J

Contactgegevens De Dobbeleer J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Dobbeleer J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Dobbeleer J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Coupure Links 117; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 233 43 72 (+32-09 233 43 72) 09 233 43 72 (+32-09 233 43 72)

Fax (fax): +32 (12) 960-12-12 +32 (12) 960-12-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Dobbeleer J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Dobbeleer J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Dobbeleer J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Dobbeleer J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Dobbeleer J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Dobbeleer J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Dobbeleer J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Dobbeleer J
Products information De Dobbeleer J

BTW identificatienummer (tax): BE05379425048
Ondernemingsnummer: 5240722656
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Dobbeleer J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Dobbeleer J
(Get full report from official database of BE for De Dobbeleer J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Dobbeleer J
Addition kinds of activities for De Dobbeleer J

131103. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
22111202. Brocade, katoen | Brocade, cotton
26319904. Natte machineplank | Wet machine board
33150304. Hangers (kledingstuk), draad | Hangers (garment), wire
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
35590200. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery
50630104. Transformers, elektrisch | Transformers, electric
59470102. Ballonwinkels | Balloon shops
63210000. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance

Werken bij De Dobbeleer J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Dobbeleer J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Dobbeleer J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Dobbeleer J. Looking for open vacancies in other companies

 • Hef- en reachtruckchauffeur 2 ploegen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal logistiek bedrijf in Gent zijn wij op zoek naar hef- en reachtruckchauffeurs.

 • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

 • Metser (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

 • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

  Regio: REKKEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

 • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: Vandenbussche

  Type: Vaste Job

  Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

 • Technical Writer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: RENSON VENTILATION

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

 • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: K-FIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

 • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: DRUKMAN

  Type: Flexijob

  B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van De Dobbeleer J in sociale netwerken
Look for responds of De Dobbeleer J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Dobbeleer J. Laat een reactie achter voor De Dobbeleer J. De Dobbeleer J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Dobbeleer J. Leave a respond for De Dobbeleer J. De Dobbeleer J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Dobbeleer J op de google maps. Adres en contacten De Dobbeleer J
Location of De Dobbeleer J on the google maps. Address and contacts of De Dobbeleer J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Dobbeleer J De Dobbeleer J: Bouwbedrijf Heylen B BVBA | LUMAR | Esselte NV | J.A. ' T SERPENT | WARD VAN DER WEYDEN FEESTARCHITECT BVBA

Other related companies as De Dobbeleer J: Bouwbedrijf Heylen B BVBA | LUMAR | Esselte NV | J.A. ' T SERPENT | WARD VAN DER WEYDEN FEESTARCHITECT BVBA

De Dobbeleer J is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Dobbeleer J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05379425048. Het bedrijf De Dobbeleer J bevindt zich op het adres: Coupure Links 117; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Dobbeleer J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Dobbeleer J is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Dobbeleer J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Dobbeleer J, openstaande posities, locatie van De Dobbeleer J op de kaart.

De Dobbeleer J is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Dobbeleer J, company assigned to the tax number BE05379425048. The company De Dobbeleer J is located at the address: Coupure Links 117; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Dobbeleer J were not found.
The main activity of De Dobbeleer J is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Dobbeleer J is not available. You also can look at reviews of De Dobbeleer J, open positions, location of De Dobbeleer J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Dobbeleer J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Dobbeleer J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Dobbeleer J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Dobbeleer J, employees, financial statistics.