De Dijcker Els

Contactgegevens De Dijcker Els: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Dijcker Els: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Dijcker Els

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Margote 14; 9260; Wichelen, België

Telefoon (phone): 052 42 48 09 (+32-052 42 48 09) 052 42 48 09 (+32-052 42 48 09)

Fax (fax): +32 (63) 346-92-24 +32 (63) 346-92-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Dijcker Els: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Dijcker Els"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Dijcker Els"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Dijcker Els, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Dijcker Els. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Dijcker Els, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Dijcker Els. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Dijcker Els
Products information De Dijcker Els

BTW identificatienummer (tax): BE09189483642
Ondernemingsnummer: 4181640625
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in De Dijcker Els zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Dijcker Els
(Get full report from official database of BE for De Dijcker Els)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Dijcker Els
Addition kinds of activities for De Dijcker Els

2322. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
3296. Minerale wol | Mineral wool
3612. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
363400. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
14990203. Phlogopiet mijnbouw | Phlogopite mining
41199900. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
50329901. Aggregaat | Aggregate
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories

Werken bij De Dijcker Els: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Dijcker Els: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Dijcker Els. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Dijcker Els. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Start People Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

 • Plaatsers interieurbouw (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

 • Toonzaaladviseur (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als toonzaal verkoper sta je dagelijks in voor: Samen met het team opening en sluit van de winkel Onthaal van de klanten Advies geven aan de klanten bestelbonnen opmaken/ingeven Organisatie van de winkel Ben je hands on in het magazijn

 • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

  Regio: MUNKZWALM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

 • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: SILHOUELLE

  Type: Studentenjob

  Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

 • Jobstudent (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

  Type: Studentenjob

  Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

 • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

  Type: Vaste Job

  Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

 • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: WIN TRANS

  Type: Vaste Job

  Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

 • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

 • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

Zoek naar antwoorden van De Dijcker Els in sociale netwerken
Look for responds of De Dijcker Els in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Dijcker Els. Laat een reactie achter voor De Dijcker Els. De Dijcker Els bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Dijcker Els. Leave a respond for De Dijcker Els. De Dijcker Els on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Dijcker Els op de google maps. Adres en contacten De Dijcker Els
Location of De Dijcker Els on the google maps. Address and contacts of De Dijcker Els

Andere gerelateerde bedrijven als come De Dijcker Els De Dijcker Els: BOELIES | BRUYNEEL | Goedertier J | Brilcenter | SUPER VIANDE NV

Other related companies as De Dijcker Els: BOELIES | BRUYNEEL | Goedertier J | Brilcenter | SUPER VIANDE NV

De Dijcker Els is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Dijcker Els, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09189483642. Het bedrijf De Dijcker Els bevindt zich op het adres: Margote 14; 9260; Wichelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Dijcker Els zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Dijcker Els is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Dijcker Els is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Dijcker Els, openstaande posities, locatie van De Dijcker Els op de kaart.

De Dijcker Els is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Dijcker Els, company assigned to the tax number BE09189483642. The company De Dijcker Els is located at the address: Margote 14; 9260; Wichelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Dijcker Els were not found.
The main activity of De Dijcker Els is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Dijcker Els is not available. You also can look at reviews of De Dijcker Els, open positions, location of De Dijcker Els on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Dijcker Els, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Dijcker Els, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Dijcker Els, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Dijcker Els, employees, financial statistics.