De Decker Katherine

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • De Decker Katherine
Private companiesAgricultural Services • De Decker Katherine

Contactgegevens De Decker Katherine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Decker Katherine: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Decker Katherine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dendermondsesteenweg 4; 9280; Lebbeke, België

Telefoon (phone): 052 41 37 70 (+32-052 41 37 70) 052 41 37 70 (+32-052 41 37 70)

Fax (fax): +32 (63) 403-46-41 +32 (63) 403-46-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Decker Katherine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Decker Katherine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Decker Katherine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Decker Katherine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Decker Katherine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Decker Katherine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Decker Katherine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Decker Katherine
Products information De Decker Katherine

BTW identificatienummer (tax): BE06714538574
Ondernemingsnummer: 9516876220
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in De Decker Katherine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Decker Katherine
(Get full report from official database of BE for De Decker Katherine)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Decker Katherine
Addition kinds of activities for De Decker Katherine

1475. Fosfaat steen | Phosphate rock
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
34659904. Mouldings of trim, auto: gestempeld metaal | Moldings or trim, automobile: stamped metal
39499908. Indiase clubs | Indian clubs
50469900. Commerciële uitrusting, nec, nec | Commercial equipment, nec, nec
50910104. Waterglijbanen (recreatiepark) | Water slides (recreation park)
96210100. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies

Werken bij De Decker Katherine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Decker Katherine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Decker Katherine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Decker Katherine. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker schrijnwerkerij | optie vast | dagdienst | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een arbeider met ervaring in de houtsector. Jouw takenpakket omvat: Verlijmen van keukendeuren Afschuren van houten onderdelen met de hand of met een schuurmachine Je kan ook ingezet worden op een andere afdeling in de schrijnwerkerij Je krijgt de kans om in daguren te werken (6u-14u30, 7u-15u30 of 8u-16u30)

 • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

 • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

 • Schilder (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

 • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

 • Huishoudhulp (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Agilitas Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Studenten gezocht voor zaterdag en zondag (Charcuterie) (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Studentenjob

  Volgende taken behoren tot uw takenpakket: Toonbank bedienen Aanvullen van de rekken Ervaring in soortgelijke functie is een pluspunt

 • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

 • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

 • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DOE HET ZELF

  Type: Studentenjob

  Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

 • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Studentenjob

  Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

 • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van De Decker Katherine in sociale netwerken
Look for responds of De Decker Katherine in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Decker Katherine. Laat een reactie achter voor De Decker Katherine. De Decker Katherine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Decker Katherine. Leave a respond for De Decker Katherine. De Decker Katherine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Decker Katherine op de google maps. Adres en contacten De Decker Katherine
Location of De Decker Katherine on the google maps. Address and contacts of De Decker Katherine

Andere gerelateerde bedrijven als come De Decker Katherine De Decker Katherine: HADES ELIS (ELIS) SA | JACK'S CAF? | Ultra Sight | Iwens E | VAN STEENKISTE B

Other related companies as De Decker Katherine: HADES ELIS (ELIS) SA | JACK'S CAF? | Ultra Sight | Iwens E | VAN STEENKISTE B

De Decker Katherine is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Decker Katherine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06714538574. Het bedrijf De Decker Katherine bevindt zich op het adres: Dendermondsesteenweg 4; 9280; Lebbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 474,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Decker Katherine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Decker Katherine is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Decker Katherine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Decker Katherine, openstaande posities, locatie van De Decker Katherine op de kaart.

De Decker Katherine is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Decker Katherine, company assigned to the tax number BE06714538574. The company De Decker Katherine is located at the address: Dendermondsesteenweg 4; 9280; Lebbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 474,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Decker Katherine were not found.
The main activity of De Decker Katherine is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Decker Katherine is not available. You also can look at reviews of De Decker Katherine, open positions, location of De Decker Katherine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Decker Katherine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Decker Katherine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Decker Katherine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Decker Katherine, employees, financial statistics.