De Coster J

Contactgegevens De Coster J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Coster J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Coster J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Paul Hymans 1; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 771 12 51 (+32-02 771 12 51) 02 771 12 51 (+32-02 771 12 51)

Fax (fax): +32 (65) 261-56-29 +32 (65) 261-56-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Coster J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Coster J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Coster J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Coster J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Coster J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Coster J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Coster J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Coster J
Products information De Coster J

BTW identificatienummer (tax): BE07570373535
Ondernemingsnummer: 3987457275
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in De Coster J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Coster J
(Get full report from official database of BE for De Coster J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Coster J
Addition kinds of activities for De Coster J

382200. Milieucontroles | Environmental controls
20230209. Verdampte melk | Evaporated milk
20410000. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
25110304. Juvenile meubels: hout | Juvenile furniture: wood
34420401. Branddeuren, metaal | Fire doors, metal
80110510. Infectieziekte specialist, arts / chirurg | Infectious disease specialist, physician/surgeon

Werken bij De Coster J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Coster J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Coster J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Coster J. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

 • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

 • Mecanicien/carrossier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien/carrossier.

 • Packed waste support (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

 • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

 • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

 • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: CKG DON BOSCO

  Type: Studentenjob

  -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

 • kelner M/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: OSTEND PARK

  Type: Vaste Job

  Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Backend PHP Developer (FREELANCE) (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een job als Backend PHP Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Backend PHP Developer die de ontwikkeling van backend van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Backend PHP Developer bouw jij de backend van “custom” applicaties die Conversal maakt. Je programmeert in PHP / Laravel en kan de nodige API-koppelingen bouwen met bv. Wordpress of Joomla. Je denkt ook functioneel de vereisten van de backend samen met onze klant uit en schrijft dit uit in een Solution Design. Op basis hiervan kunnen we dan het benodigde werk inschatten. Het design en de frontend programmatie is in de handen van collega’s waarmee je nauw samenwerkt.

 • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: SERVAIS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van De Coster J in sociale netwerken
Look for responds of De Coster J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Coster J. Laat een reactie achter voor De Coster J. De Coster J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Coster J. Leave a respond for De Coster J. De Coster J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Coster J op de google maps. Adres en contacten De Coster J
Location of De Coster J on the google maps. Address and contacts of De Coster J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Coster J De Coster J: ELS CREYTENS | RUSTHUIS DE BRINK | Ska Béatrice | STEVENS | ACCONCIA ELVANO

Other related companies as De Coster J: ELS CREYTENS | RUSTHUIS DE BRINK | Ska Béatrice | STEVENS | ACCONCIA ELVANO

De Coster J is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Coster J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07570373535. Het bedrijf De Coster J bevindt zich op het adres: Avenue Paul Hymans 1; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Coster J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Coster J is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Coster J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Coster J, openstaande posities, locatie van De Coster J op de kaart.

De Coster J is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Coster J, company assigned to the tax number BE07570373535. The company De Coster J is located at the address: Avenue Paul Hymans 1; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Coster J were not found.
The main activity of De Coster J is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Coster J is not available. You also can look at reviews of De Coster J, open positions, location of De Coster J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Coster J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Coster J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Coster J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Coster J, employees, financial statistics.