De Coster Gérard

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • De Coster Gérard

Contactgegevens De Coster Gérard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Coster Gérard: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Coster Gérard

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Square Ambiorix 32; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 230 57 93 (+32-02 230 57 93) 02 230 57 93 (+32-02 230 57 93)

Fax (fax): +32 (71) 333-98-90 +32 (71) 333-98-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Coster Gérard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Coster Gérard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Coster Gérard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Coster Gérard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Coster Gérard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Coster Gérard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Coster Gérard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Coster Gérard
Products information De Coster Gérard

BTW identificatienummer (tax): BE02025299072
Ondernemingsnummer: 4255249023
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 895,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Physicians & surgeons (M.D.)

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Coster Gérard
(Get full report from official database of BE for De Coster Gérard)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Coster Gérard
Addition kinds of activities for De Coster Gérard

3552. Textielmachines | Textile machinery
28190914. Kwikchloriden | Mercury chlorides
34790103. Etsen op metalen | Etching on metals
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)
54990000. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers

Werken bij De Coster Gérard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Coster Gérard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Coster Gérard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Coster Gérard. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

 • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

 • Calculator industriebouw (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als calculator wordt u ingeschakeld in het team van de verkoop en staat u in voor de kostprijsberekening van de projecten. Je volgt deze calculaties op en werkt heel nauw samen met de verkopers.

 • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: JOBMATCH GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

 • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

 • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BIERBEEK (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

 • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

 • Kamermeisje (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Profielbeschrijving: Aantal uren/week: 30 Aantal dagen/week: Kennis gebruik schoonmaakproducten Kamers reinigen en onderhouden

 • Magazijnier (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

 • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

 • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van De Coster Gérard in sociale netwerken
Look for responds of De Coster Gérard in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Coster Gérard. Laat een reactie achter voor De Coster Gérard. De Coster Gérard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Coster Gérard. Leave a respond for De Coster Gérard. De Coster Gérard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Coster Gérard op de google maps. Adres en contacten De Coster Gérard
Location of De Coster Gérard on the google maps. Address and contacts of De Coster Gérard

Andere gerelateerde bedrijven als come De Coster Gérard De Coster Gérard: Declerck D | P.V.S. ELECTR. DEVELOPM. | Bonny P | MAISON LA MAROQUINERIE 7 | Pr茅maman 2

Other related companies as De Coster Gérard: Declerck D | P.V.S. ELECTR. DEVELOPM. | Bonny P | MAISON LA MAROQUINERIE 7 | Pr茅maman 2

De Coster Gérard is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Coster Gérard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02025299072. Het bedrijf De Coster Gérard bevindt zich op het adres: Square Ambiorix 32; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 895,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Lijst met producten zijn Physicians & surgeons (M.D.).
De hoofdactiviteit van De Coster Gérard is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Coster Gérard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Coster Gérard, openstaande posities, locatie van De Coster Gérard op de kaart.

De Coster Gérard is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Coster Gérard, company assigned to the tax number BE02025299072. The company De Coster Gérard is located at the address: Square Ambiorix 32; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 895,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. List of products are Physicians & surgeons (M.D.).
The main activity of De Coster Gérard is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Coster Gérard is not available. You also can look at reviews of De Coster Gérard, open positions, location of De Coster Gérard on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Coster Gérard, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Coster Gérard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Coster Gérard, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Coster Gérard, employees, financial statistics.