PLASTIREC

Contactgegevens PLASTIREC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLASTIREC: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLASTIREC

Regio (region): Rijkevorsel, België

Adres (address): 22, Vaart 2310 Rijkevorsel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-09-31-60 32-33-09-31-60

Fax (fax): 32-33-09-31-53 32-33-09-31-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLASTIREC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLASTIREC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLASTIREC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLASTIREC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLASTIREC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLASTIREC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLASTIREC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLASTIREC
Products information PLASTIREC

BTW identificatienummer (tax): BE03204406738
Ondernemingsnummer: 3462310791
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in PLASTIREC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - recovery and recycling

Profiel (profile): Recycling plastics, Purchase-Sale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLASTIREC
(Get full report from official database of BE for PLASTIREC)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLASTIREC
Addition kinds of activities for PLASTIREC

873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
17990200. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
23990601. Visnetten | Fishing nets
26550401. Bobbins, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Bobbins, fiber: made from purchased material
28190909. Ijzer- (ferro-ferro) verbindingen of zouten | Iron (ferric/ferrous) compounds or salts

Werken bij PLASTIREC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLASTIREC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLASTIREC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLASTIREC. Looking for open vacancies in other companies

 • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

 • Operator chemie Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Vio-Interim Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

 • LOODGIETER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Loodgieter sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming het kappen en slijpen van leidingen het plaatsen en aansluiten van ketels aansluiten van allerlei soorten kranen

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

 • student broodjeszaak (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Studentenjob

  - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

 • telecom installateurs (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: REBUILD

  Type: Vaste Job

  we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

 • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

 • Adjunct teamcoach fulltime (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ONZE LIEVE VROUW TER RIVE

  Type: Vaste Job

  Je werkt nauw samen met de teamcoach en vervangt deze indien nodig Je helpt de werking van het team te optimaliseren Je bewaakt en ondersteunt samen met de teamcoach de continuïteit van de zorg Je streeft naar een hoge bewonerstevredenheid Je bouwt een goede relatie uit met de bewoners, familie, collega’s, interne en externe hulpverleners

 • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: KICK START

  Type: Zelfstandige activiteit

  De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

 • Dierenarts (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

 • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

 • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

Zoek naar antwoorden van PLASTIREC in sociale netwerken
Look for responds of PLASTIREC in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLASTIREC. Laat een reactie achter voor PLASTIREC. PLASTIREC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLASTIREC. Leave a respond for PLASTIREC. PLASTIREC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLASTIREC op de google maps. Adres en contacten PLASTIREC
Location of PLASTIREC on the google maps. Address and contacts of PLASTIREC

Andere gerelateerde bedrijven als come PLASTIREC PLASTIREC: PRO-MOTOR | NEW ALGEZA | J. DEMOL | BARONI R | I.R.I. FORMATION

Other related companies as PLASTIREC: PRO-MOTOR | NEW ALGEZA | J. DEMOL | BARONI R | I.R.I. FORMATION

PLASTIREC is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Rijkevorsel, België. De volledige naam van het bedrijf is PLASTIREC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03204406738. Het bedrijf PLASTIREC bevindt zich op het adres: 22, Vaart 2310 Rijkevorsel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 645,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Profile is Recycling plastics, Purchase-Sale. Branchecategorie is Plastics - recovery and recycling. Producten gemaakt in PLASTIREC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLASTIREC is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLASTIREC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLASTIREC, openstaande posities, locatie van PLASTIREC op de kaart.

PLASTIREC is a company, that was registered 2012 in Rijkevorsel region, Belgium. Full name of company is PLASTIREC, company assigned to the tax number BE03204406738. The company PLASTIREC is located at the address: 22, Vaart 2310 Rijkevorsel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 645,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Profile is Recycling plastics, Purchase-Sale. Industry category is Plastics - recovery and recycling. Products created in PLASTIREC were not found.
The main activity of PLASTIREC is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PLASTIREC is not available. You also can look at reviews of PLASTIREC, open positions, location of PLASTIREC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLASTIREC, Rijkevorsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLASTIREC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLASTIREC, Rijkevorsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLASTIREC, employees, financial statistics.