De Cock Roland

Contactgegevens De Cock Roland: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Cock Roland: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Cock Roland

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ommegangstraat 14; 9500; Geraardsbergen (Ophasselt), België

Telefoon (phone): 054 50 14 03 (+32-054 50 14 03) 054 50 14 03 (+32-054 50 14 03)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Cock Roland: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Cock Roland"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Cock Roland"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Cock Roland, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Cock Roland. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Cock Roland, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Cock Roland. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Cock Roland
Products information De Cock Roland

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in De Cock Roland zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Cock Roland
(Get full report from official database of BE for De Cock Roland)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Cock Roland
Addition kinds of activities for De Cock Roland

367699. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
733601. Kunstontwerp diensten | Art design services
15220100. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
28650106. Biologische vlekken | Biological stains

Werken bij De Cock Roland: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Cock Roland: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Cock Roland. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Cock Roland. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

 • Flex chauffeur C/CE (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

 • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

  Regio: BINKOM

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

 • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Inhouse Audi

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

 • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

 • Poetshulp (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

 • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

 • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: V-FOLD

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

 • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

 • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

Zoek naar antwoorden van De Cock Roland in sociale netwerken
Look for responds of De Cock Roland in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Cock Roland. Laat een reactie achter voor De Cock Roland. De Cock Roland bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Cock Roland. Leave a respond for De Cock Roland. De Cock Roland on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Cock Roland op de google maps. Adres en contacten De Cock Roland
Location of De Cock Roland on the google maps. Address and contacts of De Cock Roland

Andere gerelateerde bedrijven als come De Cock Roland De Cock Roland: VEMA DAK- EN SCHRIJNWERKEN | COIFFURE MIA | ROBERT DE SCHEPPER | Bouckaert J | S. MIRDIKIAN

Other related companies as De Cock Roland: VEMA DAK- EN SCHRIJNWERKEN | COIFFURE MIA | ROBERT DE SCHEPPER | Bouckaert J | S. MIRDIKIAN

De Cock Roland is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Cock Roland, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf De Cock Roland bevindt zich op het adres: Ommegangstraat 14; 9500; Geraardsbergen (Ophasselt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Cock Roland zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Cock Roland is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Cock Roland is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Cock Roland, openstaande posities, locatie van De Cock Roland op de kaart.

De Cock Roland is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Cock Roland, company assigned to the tax number BE01098052978. The company De Cock Roland is located at the address: Ommegangstraat 14; 9500; Geraardsbergen (Ophasselt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Cock Roland were not found.
The main activity of De Cock Roland is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Cock Roland is not available. You also can look at reviews of De Cock Roland, open positions, location of De Cock Roland on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Cock Roland, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Cock Roland, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Cock Roland, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Cock Roland, employees, financial statistics.