De Cock Jacques

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • De Cock Jacques

Contactgegevens De Cock Jacques: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Cock Jacques: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Cock Jacques

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 38; 9450; Haaltert, België

Telefoon (phone): 053 83 06 19; 053 83 53 56 (+32-053 83 06 19; 053 83 53 56) 053 83 06 19; 053 83 53 56 (+32-053 83 06 19; 053 83 53 56)

Fax (fax): 053 83 53 56 (+32-053 83 53 56) 053 83 53 56 (+32-053 83 53 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Cock Jacques: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Cock Jacques"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Cock Jacques"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Cock Jacques, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Cock Jacques. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Cock Jacques, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Cock Jacques. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Cock Jacques
Products information De Cock Jacques

BTW identificatienummer (tax): BE05929290771
Ondernemingsnummer: 2699035644
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in De Cock Jacques zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Cock Jacques
(Get full report from official database of BE for De Cock Jacques)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Cock Jacques
Addition kinds of activities for De Cock Jacques

208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
22980203. Cordage: abaca, sisal, henequen, hennep, jute of andere vezels | Cordage: abaca, sisal, henequen, hemp, jute, or other fiber
25119904. Eindtafels: hout | End tables: wood
33170000. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
35590402. Cryogene machines, industriële | Cryogenic machinery, industrial
50120307. Aanhangwagens voor personenauto's | Trailers for passenger vehicles
62110303. Olie en gas lease makelaars | Oil and gas lease brokers

Werken bij De Cock Jacques: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Cock Jacques: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Cock Jacques. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Cock Jacques. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

 • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

 • Operator chemische sector (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

 • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

 • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

 • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

 • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: 2WORK

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

 • CREO Designer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: MIDES

  Type: Vaste Job

  Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

 • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

 • kapper/kapster (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: BESST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

 • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

Zoek naar antwoorden van De Cock Jacques in sociale netwerken
Look for responds of De Cock Jacques in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Cock Jacques. Laat een reactie achter voor De Cock Jacques. De Cock Jacques bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Cock Jacques. Leave a respond for De Cock Jacques. De Cock Jacques on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Cock Jacques op de google maps. Adres en contacten De Cock Jacques
Location of De Cock Jacques on the google maps. Address and contacts of De Cock Jacques

Andere gerelateerde bedrijven als come De Cock Jacques De Cock Jacques: APACHE | ELECTROBOUW | HOBBY VANDOREN | FASCINO | MOBIEL

Other related companies as De Cock Jacques: APACHE | ELECTROBOUW | HOBBY VANDOREN | FASCINO | MOBIEL

De Cock Jacques is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Cock Jacques, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05929290771. Het bedrijf De Cock Jacques bevindt zich op het adres: Stationsstraat 38; 9450; Haaltert. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Cock Jacques zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Cock Jacques is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Cock Jacques is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Cock Jacques, openstaande posities, locatie van De Cock Jacques op de kaart.

De Cock Jacques is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Cock Jacques, company assigned to the tax number BE05929290771. The company De Cock Jacques is located at the address: Stationsstraat 38; 9450; Haaltert. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Cock Jacques were not found.
The main activity of De Cock Jacques is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Cock Jacques is not available. You also can look at reviews of De Cock Jacques, open positions, location of De Cock Jacques on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Cock Jacques, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Cock Jacques, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Cock Jacques, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Cock Jacques, employees, financial statistics.