De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie
Private companiesPrimary Metal Industries • De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie

Contactgegevens De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Elizabetlaan 86; 8300; Knokke-Heist (Knokke), België

Telefoon (phone): 050 61 16 56 (+32-050 61 16 56) 050 61 16 56 (+32-050 61 16 56)

Fax (fax): +32 (61) 732-81-63 +32 (61) 732-81-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie
Products information De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie

BTW identificatienummer (tax): BE02372192382
Ondernemingsnummer: 1393035888
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 725,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie
(Get full report from official database of BE for De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie
Addition kinds of activities for De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie

251700. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
289903. Gelatine | Gelatin
911100. Uitvoerende kantoren | Executive offices
941104. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government
10310204. Zink-blende (sphalerite) mijnbouw | Zinc-blende (sphalerite) mining
27969905. Letterpressplaten, voorbereiding van | Letterpress plates, preparation of
29110701. Butadieen (petroleumraffinage) | Butadiene (petroleum refining)
30690303. Badmuts of pak, rubber | Bathing caps or suits, rubber
36510117. Opnamemachines, behalve dicteren en telefoongesprekken | Recording machines, except dictation and telephone answering
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum

Werken bij De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie. Looking for open vacancies in other companies

 • RECEPTIONIST (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

 • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

 • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

 • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

  Regio: SINT-LAUREINS

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Business Developer (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DRAC

  Type: Vaste Job

  Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

 • Technische specialisten (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Westende Priorijlaan (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  De winkel Priorijlaan 34, 8434 Westende-bad Openingsuren hoogseizoen (schoolvakanties, verlengde weekennds, half juni-half september): van maandag tot en met zondag van 7u tot 19u  laagseizoen: maandag: van 7u tot 13u, dinsdag tot en met zaterdag: van 7u tot 18u30, zondag gesloten Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie in sociale netwerken
Look for responds of De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie. Laat een reactie achter voor De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie. De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie. Leave a respond for De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie. De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie op de google maps. Adres en contacten De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie
Location of De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie on the google maps. Address and contacts of De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie

Andere gerelateerde bedrijven als come De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie: PATISSERIE A SERWIER SA | Snookerclub Ceulemans R NV | VERHEYDEN IVO | Fiduciaire Toubeau M & T SPRL | VERHOEVEN-BEKAERT

Other related companies as De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie: PATISSERIE A SERWIER SA | Snookerclub Ceulemans R NV | VERHEYDEN IVO | Fiduciaire Toubeau M & T SPRL | VERHOEVEN-BEKAERT

De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02372192382. Het bedrijf De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie bevindt zich op het adres: Elizabetlaan 86; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 725,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie, openstaande posities, locatie van De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie op de kaart.

De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie, company assigned to the tax number BE02372192382. The company De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie is located at the address: Elizabetlaan 86; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 725,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie were not found.
The main activity of De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie is not available. You also can look at reviews of De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie, open positions, location of De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Clercq Calix-De Baets Anne-Marie, employees, financial statistics.