De Ceuster J

Contactgegevens De Ceuster J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ceuster J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ceuster J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Baan 197; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 60 44 10 (+32-011 60 44 10) 011 60 44 10 (+32-011 60 44 10)

Fax (fax): +32 (71) 186-82-30 +32 (71) 186-82-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ceuster J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ceuster J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ceuster J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ceuster J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ceuster J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ceuster J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ceuster J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ceuster J
Products information De Ceuster J

BTW identificatienummer (tax): BE02324401855
Ondernemingsnummer: 1488067626
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in De Ceuster J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ceuster J
(Get full report from official database of BE for De Ceuster J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ceuster J
Addition kinds of activities for De Ceuster J

249907. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
371600. Stacaravans | Motor homes
13890201. Detectie en analyse service, gas | Detection and analysis service, gas
26750403. Eierschalen vulstoffen en flats, doodgesneden: aangekochte materialen | Egg case fillers and flats, die-cut: purchased materials
36720000. Printplaten | Printed circuit boards
50880305. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles

Werken bij De Ceuster J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ceuster J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ceuster J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ceuster J. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnsorteerder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een recyclage bedrijf in de metaal gelegen in de regio Beveren zijn we op zoek naar een lijnsorteerder. Heb je ervaring met sorteren? Heb je een goeie kennis Nederlands? Heb je kennis van verschillende materialen? Dan zoeken wij jou!!! taken: Samen met het team instaan voor het uit sorteren van te recycleren materialen aan een automatische band.

 • Polyvalent medewerker fastfood restaurant snelle opstart (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker fastfood restaurant heb je volgende taken: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.    Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar polyvalent medewerkers!

 • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

 • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

 • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Huldenberg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

 • All-round Monteur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: E-EUROTECH

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

 • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

 • kok of hulpkok (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

  Type: Vaste Job

  Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

 • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

 • Real Estate Agent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

Zoek naar antwoorden van De Ceuster J in sociale netwerken
Look for responds of De Ceuster J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ceuster J. Laat een reactie achter voor De Ceuster J. De Ceuster J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ceuster J. Leave a respond for De Ceuster J. De Ceuster J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ceuster J op de google maps. Adres en contacten De Ceuster J
Location of De Ceuster J on the google maps. Address and contacts of De Ceuster J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ceuster J De Ceuster J: EFS | CHLONA & ASSOCIATES SPRL | Oravera | KALSCHEUER-VERVIERS | G?RARD DONY

Other related companies as De Ceuster J: EFS | CHLONA & ASSOCIATES SPRL | Oravera | KALSCHEUER-VERVIERS | G?RARD DONY

De Ceuster J is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ceuster J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324401855. Het bedrijf De Ceuster J bevindt zich op het adres: Grote Baan 197; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Ceuster J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Ceuster J is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ceuster J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ceuster J, openstaande posities, locatie van De Ceuster J op de kaart.

De Ceuster J is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Ceuster J, company assigned to the tax number BE02324401855. The company De Ceuster J is located at the address: Grote Baan 197; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Ceuster J were not found.
The main activity of De Ceuster J is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ceuster J is not available. You also can look at reviews of De Ceuster J, open positions, location of De Ceuster J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ceuster J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ceuster J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ceuster J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ceuster J, employees, financial statistics.