De Buyser Vincent

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • De Buyser Vincent
Private companiesHealth Services • De Buyser Vincent

Contactgegevens De Buyser Vincent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Buyser Vincent: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Buyser Vincent

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue del'vaux 36; 5031; Gembloux-sur-Orneau (Grand-Leez), België

Telefoon (phone): 081 64 92 90 (+32-081 64 92 90) 081 64 92 90 (+32-081 64 92 90)

Fax (fax): 081 64 92 99 (+32-081 64 92 99) 081 64 92 99 (+32-081 64 92 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Buyser Vincent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Buyser Vincent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Buyser Vincent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Buyser Vincent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Buyser Vincent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Buyser Vincent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Buyser Vincent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Buyser Vincent
Products information De Buyser Vincent

BTW identificatienummer (tax): BE05536254882
Ondernemingsnummer: 5963348388
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 706,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in De Buyser Vincent zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Buyser Vincent
(Get full report from official database of BE for De Buyser Vincent)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Buyser Vincent
Addition kinds of activities for De Buyser Vincent

17919906. Metalen lath en furring | Metal lath and furring
26119903. Pulp geproduceerd uit houtbasis, nec | Pulp produced from wood base, nec
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
35550305. Vliegtuigen, printers ' | Planes, printers'
39990900. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
87310202. Commercieel onderzoekslaboratorium | Commercial research laboratory

Werken bij De Buyser Vincent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Buyser Vincent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Buyser Vincent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Buyser Vincent. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

 • Operator (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

 • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

 • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

 • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

 • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

 • Field Service Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

 • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

 • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: KONE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

 • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: V-IT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

 • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

 • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van De Buyser Vincent in sociale netwerken
Look for responds of De Buyser Vincent in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Buyser Vincent. Laat een reactie achter voor De Buyser Vincent. De Buyser Vincent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Buyser Vincent. Leave a respond for De Buyser Vincent. De Buyser Vincent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Buyser Vincent op de google maps. Adres en contacten De Buyser Vincent
Location of De Buyser Vincent on the google maps. Address and contacts of De Buyser Vincent

Andere gerelateerde bedrijven als come De Buyser Vincent De Buyser Vincent: De Meyer S | R.J.S. OLNOISE | ERIC DEFOUR | ESSENTIA | Segaert L

Other related companies as De Buyser Vincent: De Meyer S | R.J.S. OLNOISE | ERIC DEFOUR | ESSENTIA | Segaert L

De Buyser Vincent is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Buyser Vincent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05536254882. Het bedrijf De Buyser Vincent bevindt zich op het adres: Rue del'vaux 36; 5031; Gembloux-sur-Orneau (Grand-Leez). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 706,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Buyser Vincent zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Buyser Vincent is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Buyser Vincent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Buyser Vincent, openstaande posities, locatie van De Buyser Vincent op de kaart.

De Buyser Vincent is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Buyser Vincent, company assigned to the tax number BE05536254882. The company De Buyser Vincent is located at the address: Rue del'vaux 36; 5031; Gembloux-sur-Orneau (Grand-Leez). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 706,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Buyser Vincent were not found.
The main activity of De Buyser Vincent is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Buyser Vincent is not available. You also can look at reviews of De Buyser Vincent, open positions, location of De Buyser Vincent on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Buyser Vincent, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Buyser Vincent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Buyser Vincent, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Buyser Vincent, employees, financial statistics.