De Busschere Jean-Pierre

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • De Busschere Jean-Pierre
Private companiesHealth Services • De Busschere Jean-Pierre

Contactgegevens De Busschere Jean-Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Busschere Jean-Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Busschere Jean-Pierre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beheerstraat 76; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 20 21 34 (+32-056 20 21 34) 056 20 21 34 (+32-056 20 21 34)

Fax (fax): +32 (87) 132-42-67 +32 (87) 132-42-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Busschere Jean-Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Busschere Jean-Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Busschere Jean-Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Busschere Jean-Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Busschere Jean-Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Busschere Jean-Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Busschere Jean-Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Busschere Jean-Pierre
Products information De Busschere Jean-Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE03817443847
Ondernemingsnummer: 9691558837
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 421,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in De Busschere Jean-Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Busschere Jean-Pierre
(Get full report from official database of BE for De Busschere Jean-Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Busschere Jean-Pierre
Addition kinds of activities for De Busschere Jean-Pierre

2047. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
267202. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
35410602. Zaag- en afkapmachines (metaalbewerkingsmachines) | Sawing and cutoff machines (metalworking machinery)
50130107. Automotive stampings | Automotive stampings
72991105. Betaald parkeren | Valet parking

Werken bij De Busschere Jean-Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Busschere Jean-Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Busschere Jean-Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Busschere Jean-Pierre. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

 • Account Manager Brussel (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

 • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: H & M

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

 • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: LEEN

  Type: Studentenjob

  werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

 • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People

  Type: Studentenjob

  Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

 • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Isomasters

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

Zoek naar antwoorden van De Busschere Jean-Pierre in sociale netwerken
Look for responds of De Busschere Jean-Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Busschere Jean-Pierre. Laat een reactie achter voor De Busschere Jean-Pierre. De Busschere Jean-Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Busschere Jean-Pierre. Leave a respond for De Busschere Jean-Pierre. De Busschere Jean-Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Busschere Jean-Pierre op de google maps. Adres en contacten De Busschere Jean-Pierre
Location of De Busschere Jean-Pierre on the google maps. Address and contacts of De Busschere Jean-Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come De Busschere Jean-Pierre De Busschere Jean-Pierre: MAN ROLLO BELGIUM NV | CHARLES LEONET | DOULAN | LA MAISON DU PNEU | AUTO-ECOLE HENRY

Other related companies as De Busschere Jean-Pierre: MAN ROLLO BELGIUM NV | CHARLES LEONET | DOULAN | LA MAISON DU PNEU | AUTO-ECOLE HENRY

De Busschere Jean-Pierre is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Busschere Jean-Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03817443847. Het bedrijf De Busschere Jean-Pierre bevindt zich op het adres: Beheerstraat 76; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 421,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Busschere Jean-Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Busschere Jean-Pierre is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Busschere Jean-Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Busschere Jean-Pierre, openstaande posities, locatie van De Busschere Jean-Pierre op de kaart.

De Busschere Jean-Pierre is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Busschere Jean-Pierre, company assigned to the tax number BE03817443847. The company De Busschere Jean-Pierre is located at the address: Beheerstraat 76; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 421,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Busschere Jean-Pierre were not found.
The main activity of De Busschere Jean-Pierre is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Busschere Jean-Pierre is not available. You also can look at reviews of De Busschere Jean-Pierre, open positions, location of De Busschere Jean-Pierre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Busschere Jean-Pierre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Busschere Jean-Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Busschere Jean-Pierre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Busschere Jean-Pierre, employees, financial statistics.