De Bruyn H

Contactgegevens De Bruyn H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bruyn H: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bruyn H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Ch?teau 30; 1081; Bruxelles (Koekelberg), België

Telefoon (phone): 02 411 76 67 (+32-02 411 76 67) 02 411 76 67 (+32-02 411 76 67)

Fax (fax): +32 (65) 160-96-11 +32 (65) 160-96-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bruyn H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bruyn H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bruyn H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bruyn H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bruyn H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bruyn H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bruyn H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bruyn H
Products information De Bruyn H

BTW identificatienummer (tax): BE09374053955
Ondernemingsnummer: 2573242187
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in De Bruyn H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bruyn H
(Get full report from official database of BE for De Bruyn H)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bruyn H
Addition kinds of activities for De Bruyn H

25420205. Fixtures, winkel: behalve hout | Fixtures, store: except wood
26550104. Buizen, voor chemische of elektrische toepassingen: papier of vezel | Tubes, for chemical or electrical uses: paper or fiber
37329904. Pontoons, behalve vliegtuigen en opblaasbaar | Pontoons, except aircraft and inflatable
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts
91210101. Congres | Congress
92210201. Provincie politie | County police

Werken bij De Bruyn H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bruyn H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bruyn H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bruyn H. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ASAP TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Het instellen van de verzamelhechter naargelang het werk en bijstellen waar nodig, - Tijdens de productie het bedienen van de machine met het oog op een onberispelijke kwaliteit en productiviteit, - Paletten binnenwerk en covers bijzetten en afgewerkte producten wegbrengen, - Afgewerkte, geniete brochures op kwaliteit controleren, - Het motiveren van de medewerkers aan de machine en bijsturen waar nodig.

 • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

 • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

 • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

 • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

 • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: INFANO

  Type: Vaste Job

  Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

 • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

 • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van De Bruyn H in sociale netwerken
Look for responds of De Bruyn H in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bruyn H. Laat een reactie achter voor De Bruyn H. De Bruyn H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bruyn H. Leave a respond for De Bruyn H. De Bruyn H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bruyn H op de google maps. Adres en contacten De Bruyn H
Location of De Bruyn H on the google maps. Address and contacts of De Bruyn H

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bruyn H De Bruyn H: GARAGE VERHULST | COIFFURE LINDA | DELCROIX | TAVERNE THE POCKET | 'T KAPPERHUIS

Other related companies as De Bruyn H: GARAGE VERHULST | COIFFURE LINDA | DELCROIX | TAVERNE THE POCKET | 'T KAPPERHUIS

De Bruyn H is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bruyn H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09374053955. Het bedrijf De Bruyn H bevindt zich op het adres: Avenue du Ch?teau 30; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Bruyn H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bruyn H is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bruyn H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bruyn H, openstaande posities, locatie van De Bruyn H op de kaart.

De Bruyn H is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Bruyn H, company assigned to the tax number BE09374053955. The company De Bruyn H is located at the address: Avenue du Ch?teau 30; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Bruyn H were not found.
The main activity of De Bruyn H is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bruyn H is not available. You also can look at reviews of De Bruyn H, open positions, location of De Bruyn H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bruyn H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bruyn H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bruyn H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bruyn H, employees, financial statistics.