De Brabanter Louise

Contactgegevens De Brabanter Louise: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Brabanter Louise: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Brabanter Louise

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Liberté 154; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 411 30 69; 02 411 49 29 (+32-02 411 30 69; 02 411 49 29) 02 411 30 69; 02 411 49 29 (+32-02 411 30 69; 02 411 49 29)

Fax (fax): 02 415 89 27 (+32-02 415 89 27) 02 415 89 27 (+32-02 415 89 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Brabanter Louise: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Brabanter Louise"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Brabanter Louise"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Brabanter Louise, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Brabanter Louise. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Brabanter Louise, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Brabanter Louise. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Brabanter Louise
Products information De Brabanter Louise

BTW identificatienummer (tax): BE09829986572
Ondernemingsnummer: 9528686523
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in De Brabanter Louise zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Brabanter Louise
(Get full report from official database of BE for De Brabanter Louise)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Brabanter Louise
Addition kinds of activities for De Brabanter Louise

679200. Olie royalty traders | Oil royalty traders
12419904. Afvoer of pompen van bitumineuze of bruinkoolmijnen | Draining or pumping of bituminous or lignite mines
20230304. Gedroogde nonfat melk | Dried nonfat milk
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
33989905. Tempering van metaal | Tempering of metal
50840506. jigs | Jigs
51420205. Pluimvee, bevroren: verpakt | Poultry, frozen: packaged
59619920. Televisie, thuis winkelen | Television, home shopping

Werken bij De Brabanter Louise: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Brabanter Louise: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Brabanter Louise. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Brabanter Louise. Looking for open vacancies in other companies

 • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

 • Projectleider (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

 • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

  Regio: ZOUTLEEUW

  Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

  Type: Vaste Job

  Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

 • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

 • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

 • hulpkok (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Vaste Job

  meehelpen keuken warme en koude kant

 • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

 • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van De Brabanter Louise in sociale netwerken
Look for responds of De Brabanter Louise in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Brabanter Louise. Laat een reactie achter voor De Brabanter Louise. De Brabanter Louise bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Brabanter Louise. Leave a respond for De Brabanter Louise. De Brabanter Louise on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Brabanter Louise op de google maps. Adres en contacten De Brabanter Louise
Location of De Brabanter Louise on the google maps. Address and contacts of De Brabanter Louise

Andere gerelateerde bedrijven als come De Brabanter Louise De Brabanter Louise: ERIC HUBLART | Parkske ('t) | LOOSE PETER | PHILIPPE NICAISE | LES AP

Other related companies as De Brabanter Louise: ERIC HUBLART | Parkske ('t) | LOOSE PETER | PHILIPPE NICAISE | LES AP

De Brabanter Louise is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Brabanter Louise, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09829986572. Het bedrijf De Brabanter Louise bevindt zich op het adres: Avenue de la Liberté 154; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 688,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Brabanter Louise zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Brabanter Louise is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Brabanter Louise is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Brabanter Louise, openstaande posities, locatie van De Brabanter Louise op de kaart.

De Brabanter Louise is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Brabanter Louise, company assigned to the tax number BE09829986572. The company De Brabanter Louise is located at the address: Avenue de la Liberté 154; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 688,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Brabanter Louise were not found.
The main activity of De Brabanter Louise is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Brabanter Louise is not available. You also can look at reviews of De Brabanter Louise, open positions, location of De Brabanter Louise on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Brabanter Louise, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Brabanter Louise, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Brabanter Louise, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Brabanter Louise, employees, financial statistics.