De Bosscher J

Contactgegevens De Bosscher J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bosscher J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bosscher J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Brugmann 401; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 344 31 25 (+32-02 344 31 25) 02 344 31 25 (+32-02 344 31 25)

Fax (fax): 02 344 31 25 (+32-02 344 31 25) 02 344 31 25 (+32-02 344 31 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bosscher J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bosscher J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bosscher J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bosscher J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bosscher J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bosscher J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bosscher J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bosscher J
Products information De Bosscher J

BTW identificatienummer (tax): BE05255279541
Ondernemingsnummer: 3108276367
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in De Bosscher J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bosscher J
(Get full report from official database of BE for De Bosscher J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bosscher J
Addition kinds of activities for De Bosscher J

207900. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
227301. Vliegtuig- en automobielvloeren | Aircraft and automobile floor coverings
281602. Kleurpigmenten | Color pigments
286502. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
805999. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
17210202. Interieur commercieel schilderij aannemer | Interior commercial painting contractor
35810000. Automatische automaten | Automatic vending machines
83610000. Woonzorg | Residential care

Werken bij De Bosscher J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bosscher J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bosscher J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bosscher J. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

 • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

 • Metser (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Actief Construct Wetteren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Muren zetten door draagelementen te metselen - Mortel, vulmiddel, etc. klaarmaken en aanbrengen - Isolatiemateriaal plaatsen - Afbraakwerkzaamheden uitvoeren - Prefabelementen plaatsen en vastzetten - Openingen maken in bestaand metselwerk

 • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

 • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

 • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

 • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

  Type: Studentenjob

  Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

 • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Az Damiaan

  Type: Vaste Job

  Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

 • Docent Duits (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van De Bosscher J in sociale netwerken
Look for responds of De Bosscher J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bosscher J. Laat een reactie achter voor De Bosscher J. De Bosscher J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bosscher J. Leave a respond for De Bosscher J. De Bosscher J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bosscher J op de google maps. Adres en contacten De Bosscher J
Location of De Bosscher J on the google maps. Address and contacts of De Bosscher J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bosscher J De Bosscher J: ACE EUROPE | Loumaye Frédéric | GRETA PARMENTIER | ST.DONATUSINSTITUUT | Raxit

Other related companies as De Bosscher J: ACE EUROPE | Loumaye Frédéric | GRETA PARMENTIER | ST.DONATUSINSTITUUT | Raxit

De Bosscher J is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bosscher J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05255279541. Het bedrijf De Bosscher J bevindt zich op het adres: Avenue Brugmann 401; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Bosscher J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bosscher J is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bosscher J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bosscher J, openstaande posities, locatie van De Bosscher J op de kaart.

De Bosscher J is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Bosscher J, company assigned to the tax number BE05255279541. The company De Bosscher J is located at the address: Avenue Brugmann 401; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Bosscher J were not found.
The main activity of De Bosscher J is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bosscher J is not available. You also can look at reviews of De Bosscher J, open positions, location of De Bosscher J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bosscher J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bosscher J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bosscher J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bosscher J, employees, financial statistics.