Raxit

Contactgegevens Raxit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raxit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raxit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zegestraat 9, Tienen, B-3300, België

Telefoon (phone): 32 75 636909 32 75 636909

Fax (fax): +32 (82) 728-11-37 +32 (82) 728-11-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raxit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raxit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raxit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raxit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raxit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raxit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raxit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raxit
Products information Raxit

BTW identificatienummer (tax): BE03883087158
Ondernemingsnummer: 5423095703
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 627,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Raxit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raxit
(Get full report from official database of BE for Raxit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raxit
Addition kinds of activities for Raxit

179907. Parkeerinrichting apparatuur en onderhoud | Parking facility equipment and maintenance
322901. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
20769909. Tung olie | Tung oil
25220203. Wandkasten, kantoor: behalve hout | Wallcases, office: except wood
38240109. Propeller type meters met registers | Propeller type meters with registers
38250315. Multimeters | Multimeters
38440000. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
50990205. Pulphout | Pulpwood
51310216. ritsen | Zippers
67220000. Management investering, open-end | Management investment, open-end

Werken bij Raxit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raxit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raxit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raxit. Looking for open vacancies in other companies

  • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

Zoek naar antwoorden van Raxit in sociale netwerken
Look for responds of Raxit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raxit. Laat een reactie achter voor Raxit. Raxit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raxit. Leave a respond for Raxit. Raxit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raxit op de google maps. Adres en contacten Raxit
Location of Raxit on the google maps. Address and contacts of Raxit

Andere gerelateerde bedrijven als come Raxit Raxit: VERKOELEN J | NV ELECTRO CIRKEL NV | Ecoute-Enfants | PATRICK HEROES | L. SUYKERBUYK

Other related companies as Raxit: VERKOELEN J | NV ELECTRO CIRKEL NV | Ecoute-Enfants | PATRICK HEROES | L. SUYKERBUYK

Raxit is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Raxit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03883087158. Het bedrijf Raxit bevindt zich op het adres: Zegestraat 9, Tienen, B-3300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 627,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Raxit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Raxit is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raxit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raxit, openstaande posities, locatie van Raxit op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Raxit is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Raxit, company assigned to the tax number BE03883087158. The company Raxit is located at the address: Zegestraat 9, Tienen, B-3300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 627,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Raxit were not found.
The main activity of Raxit is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Raxit is not available. You also can look at reviews of Raxit, open positions, location of Raxit on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raxit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raxit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raxit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raxit, employees, financial statistics.