DE BONDT-DANEELS

Contactgegevens DE BONDT-DANEELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BONDT-DANEELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BONDT-DANEELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hendolfstraat 15; 1840; Londerzeel, België

Telefoon (phone): 052 30 07 37 (+32-052 30 07 37) 052 30 07 37 (+32-052 30 07 37)

Fax (fax): +32 (16) 286-54-17 +32 (16) 286-54-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BONDT-DANEELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BONDT-DANEELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BONDT-DANEELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BONDT-DANEELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BONDT-DANEELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BONDT-DANEELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BONDT-DANEELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BONDT-DANEELS
Products information DE BONDT-DANEELS

BTW identificatienummer (tax): BE05285217285
Ondernemingsnummer: 7186676025
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DE BONDT-DANEELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BONDT-DANEELS
(Get full report from official database of BE for DE BONDT-DANEELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BONDT-DANEELS
Addition kinds of activities for DE BONDT-DANEELS

22110409. Velours | Velours
22990101. Kleding vullen: katoenafval, kapok en gerelateerd materiaal | Apparel filling: cotton waste, kapok, and related material
36430202. Cutouts, schakel en zekering | Cutouts, switch and fuse
62110205. Securities flotatie bedrijven | Securities flotation companies
64110101. Adviesdiensten, verzekering | Advisory services, insurance
75190101. Stacaravanverhuur, behalve ter plaatse | Mobile home rental, except on site

Werken bij DE BONDT-DANEELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BONDT-DANEELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BONDT-DANEELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BONDT-DANEELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

 • Bulkoperator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

 • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

  Type: Studentenjob

  GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

 • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

 • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

 • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

  Type: Vaste Job

  De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

 • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

 • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

 • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

  Type: Flexijob

  Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van DE BONDT-DANEELS in sociale netwerken
Look for responds of DE BONDT-DANEELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BONDT-DANEELS. Laat een reactie achter voor DE BONDT-DANEELS. DE BONDT-DANEELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BONDT-DANEELS. Leave a respond for DE BONDT-DANEELS. DE BONDT-DANEELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BONDT-DANEELS op de google maps. Adres en contacten DE BONDT-DANEELS
Location of DE BONDT-DANEELS on the google maps. Address and contacts of DE BONDT-DANEELS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BONDT-DANEELS DE BONDT-DANEELS: Godart Serge | GASTON VERELLEN | PANOS | MISTER FLOOR | MIRAGE

Other related companies as DE BONDT-DANEELS: Godart Serge | GASTON VERELLEN | PANOS | MISTER FLOOR | MIRAGE

DE BONDT-DANEELS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BONDT-DANEELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05285217285. Het bedrijf DE BONDT-DANEELS bevindt zich op het adres: Hendolfstraat 15; 1840; Londerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in DE BONDT-DANEELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BONDT-DANEELS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BONDT-DANEELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BONDT-DANEELS, openstaande posities, locatie van DE BONDT-DANEELS op de kaart.

DE BONDT-DANEELS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BONDT-DANEELS, company assigned to the tax number BE05285217285. The company DE BONDT-DANEELS is located at the address: Hendolfstraat 15; 1840; Londerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in DE BONDT-DANEELS were not found.
The main activity of DE BONDT-DANEELS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BONDT-DANEELS is not available. You also can look at reviews of DE BONDT-DANEELS, open positions, location of DE BONDT-DANEELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BONDT-DANEELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BONDT-DANEELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BONDT-DANEELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BONDT-DANEELS, employees, financial statistics.