MIRAGE

Contactgegevens MIRAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIRAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIRAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA SABLONNI?RE 50; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81462151 (+32-81462151) 81462151 (+32-81462151)

Fax (fax): +32 (15) 899-46-88 +32 (15) 899-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIRAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIRAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIRAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIRAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIRAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIRAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIRAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIRAGE
Products information MIRAGE

BTW identificatienummer (tax): BE07449798583
Ondernemingsnummer: 1020324707
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in MIRAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fotografen and fotostudio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIRAGE
(Get full report from official database of BE for MIRAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIRAGE
Addition kinds of activities for MIRAGE

328103. Bouw van steenproducten | Building stone products
769900. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
34290403. Schijven, metaal | Pulleys, metal
50440401. Adressenmachines | Addressing machines
51360000. Herenkleding | Men's and boy's clothing
59999931. Lassen | Welding supplies
80110401. Psychiatrische kliniek | Psychiatric clinic

Werken bij MIRAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIRAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIRAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIRAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Monitor Leerkacht Dans (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: CREABELLE

    Type: Studentenjob

    Heb jij de danskriebels in je? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze zomerstage zoeken wij iemand die onze kids de tijd van zijn leven kan geven. Je leert ze dansmoves aan waar ze niet meer stil van kunnen zitten. Je werkt met kinderen lagere school.

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van MIRAGE in sociale netwerken
Look for responds of MIRAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIRAGE. Laat een reactie achter voor MIRAGE. MIRAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIRAGE. Leave a respond for MIRAGE. MIRAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIRAGE op de google maps. Adres en contacten MIRAGE
Location of MIRAGE on the google maps. Address and contacts of MIRAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come MIRAGE MIRAGE: FLEXXONMOBIL PETROLEUM & CHEMICAL BVBA | VERHAEGHE | HUIS LIZI | CHRISTOPHE GLAS | ROGER MASSIN

Other related companies as MIRAGE: FLEXXONMOBIL PETROLEUM & CHEMICAL BVBA | VERHAEGHE | HUIS LIZI | CHRISTOPHE GLAS | ROGER MASSIN

MIRAGE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIRAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449798583. Het bedrijf MIRAGE bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA SABLONNI?RE 50; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fotografen and fotostudio's. Producten gemaakt in MIRAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIRAGE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIRAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIRAGE, openstaande posities, locatie van MIRAGE op de kaart.

MIRAGE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIRAGE, company assigned to the tax number BE07449798583. The company MIRAGE is located at the address: CHEMIN DE LA SABLONNI?RE 50; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fotografen and fotostudio's. Products created in MIRAGE were not found.
The main activity of MIRAGE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MIRAGE is not available. You also can look at reviews of MIRAGE, open positions, location of MIRAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIRAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIRAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIRAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIRAGE, employees, financial statistics.