De Boel Christine

Contactgegevens De Boel Christine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Boel Christine: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Boel Christine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rerum Novarumlaan 48; 2390; Malle (Westmalle), België

Telefoon (phone): 03 312 49 83 (+32-03 312 49 83) 03 312 49 83 (+32-03 312 49 83)

Fax (fax): +32 (11) 794-83-69 +32 (11) 794-83-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Boel Christine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Boel Christine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Boel Christine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Boel Christine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Boel Christine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Boel Christine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Boel Christine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Boel Christine
Products information De Boel Christine

BTW identificatienummer (tax): BE09982971191
Ondernemingsnummer: 3534820556
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in De Boel Christine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Boel Christine
(Get full report from official database of BE for De Boel Christine)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Boel Christine
Addition kinds of activities for De Boel Christine

353600. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
07220101. Hakken en silo vulling diensten | Chopping and silo filling services
20340200. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
26211002. Lath, vezel | Lath, fiber
28249912. Proteinvezels | Protein fibers
36440202. Raceways | Raceways
38230402. Annunciators, relais en solid state types | Annunciators, relay and solid state types
38610206. Drukapparatuur, fotografisch | Printing equipment, photographic

Werken bij De Boel Christine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Boel Christine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Boel Christine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Boel Christine. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur - Assemblage m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het monteren op verplaatsing bij klanten.

 • MONTEUR (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

 • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

 • Ploegbaas (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

 • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

 • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Vaste Job

  Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

 • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ARGENTA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

 • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Flexijob

  Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van De Boel Christine in sociale netwerken
Look for responds of De Boel Christine in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Boel Christine. Laat een reactie achter voor De Boel Christine. De Boel Christine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Boel Christine. Leave a respond for De Boel Christine. De Boel Christine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Boel Christine op de google maps. Adres en contacten De Boel Christine
Location of De Boel Christine on the google maps. Address and contacts of De Boel Christine

Andere gerelateerde bedrijven als come De Boel Christine De Boel Christine: CARRELAGE MOTTARD A. | Fase 2 BVBA | MARIE-JEANNE PINPIN | LABORATOIRES PAULUS | Van Eeghem G

Other related companies as De Boel Christine: CARRELAGE MOTTARD A. | Fase 2 BVBA | MARIE-JEANNE PINPIN | LABORATOIRES PAULUS | Van Eeghem G

De Boel Christine is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Boel Christine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09982971191. Het bedrijf De Boel Christine bevindt zich op het adres: Rerum Novarumlaan 48; 2390; Malle (Westmalle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 638,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Boel Christine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Boel Christine is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Boel Christine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Boel Christine, openstaande posities, locatie van De Boel Christine op de kaart.

De Boel Christine is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Boel Christine, company assigned to the tax number BE09982971191. The company De Boel Christine is located at the address: Rerum Novarumlaan 48; 2390; Malle (Westmalle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 638,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Boel Christine were not found.
The main activity of De Boel Christine is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Boel Christine is not available. You also can look at reviews of De Boel Christine, open positions, location of De Boel Christine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Boel Christine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Boel Christine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Boel Christine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Boel Christine, employees, financial statistics.