De Boeck Rita

Contactgegevens De Boeck Rita: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Boeck Rita: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Boeck Rita

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldstraat 14; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 70 54 22 (+32-053 70 54 22) 053 70 54 22 (+32-053 70 54 22)

Fax (fax): +32 (53) 918-51-35 +32 (53) 918-51-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Boeck Rita: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Boeck Rita"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Boeck Rita"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Boeck Rita, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Boeck Rita. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Boeck Rita, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Boeck Rita. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Boeck Rita
Products information De Boeck Rita

BTW identificatienummer (tax): BE06775787353
Ondernemingsnummer: 1429565429
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 773,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in De Boeck Rita zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Boeck Rita
(Get full report from official database of BE for De Boeck Rita)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Boeck Rita
Addition kinds of activities for De Boeck Rita

083101. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
28330210. Drugs en kruiden: gradering, slijpen en frezen | Drugs and herbs: grading, grinding, and milling
36510118. Apparatuur voor geluidsreproductie | Sound reproducing equipment
50650305. Connectoren, elektronisch | Connectors, electronic
59991502. Stenen, kristallijn: ruw | Stones, crystalline: rough
75150000. Personenauto leasing | Passenger car leasing
79991512. Waterslide operatie | Waterslide operation

Werken bij De Boeck Rita: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Boeck Rita: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Boeck Rita. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Boeck Rita. Looking for open vacancies in other companies

 • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

 • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

 • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

 • Vertaler tolk gezocht! (student) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ASAP

  Type: Studentenjob

  Onze klant is op zoek naar een student voor vertalingen Nederlands-Frans Mogelijkheid om vanuit thuis te werken Interesse ? Neem asap contact met ons op 056/48.37.07

 • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

 • Operator met Technische skills (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

 • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

  Type: Vaste Job

  Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

 • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

 • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

 • Account Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

  Type: Werfreserve

  Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van De Boeck Rita in sociale netwerken
Look for responds of De Boeck Rita in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Boeck Rita. Laat een reactie achter voor De Boeck Rita. De Boeck Rita bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Boeck Rita. Leave a respond for De Boeck Rita. De Boeck Rita on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Boeck Rita op de google maps. Adres en contacten De Boeck Rita
Location of De Boeck Rita on the google maps. Address and contacts of De Boeck Rita

Andere gerelateerde bedrijven als come De Boeck Rita De Boeck Rita: Wiesen-Piront SPRL | EDGARD WILLOCQ | COIFFURE YOLANDE | C.G.N. ASSURANCES | POMPES P.H.C.

Other related companies as De Boeck Rita: Wiesen-Piront SPRL | EDGARD WILLOCQ | COIFFURE YOLANDE | C.G.N. ASSURANCES | POMPES P.H.C.

De Boeck Rita is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Boeck Rita, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06775787353. Het bedrijf De Boeck Rita bevindt zich op het adres: Veldstraat 14; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 773,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Boeck Rita zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Boeck Rita is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Boeck Rita is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Boeck Rita, openstaande posities, locatie van De Boeck Rita op de kaart.

De Boeck Rita is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Boeck Rita, company assigned to the tax number BE06775787353. The company De Boeck Rita is located at the address: Veldstraat 14; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 773,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Boeck Rita were not found.
The main activity of De Boeck Rita is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Boeck Rita is not available. You also can look at reviews of De Boeck Rita, open positions, location of De Boeck Rita on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Boeck Rita, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Boeck Rita, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Boeck Rita, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Boeck Rita, employees, financial statistics.