C.G.N. ASSURANCES

Contactgegevens C.G.N. ASSURANCES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.G.N. ASSURANCES: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.G.N. ASSURANCES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NOEL 143; 5170; PROFONDEVILLE, België

Telefoon (phone): 81434325 (+32-81434325) 81434325 (+32-81434325)

Fax (fax): +32 (2) 459-87-49 +32 (2) 459-87-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.G.N. ASSURANCES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.G.N. ASSURANCES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.G.N. ASSURANCES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.G.N. ASSURANCES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.G.N. ASSURANCES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.G.N. ASSURANCES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.G.N. ASSURANCES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.G.N. ASSURANCES
Products information C.G.N. ASSURANCES

BTW identificatienummer (tax): BE09356750488
Ondernemingsnummer: 3849029541
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.G.N. ASSURANCES
(Get full report from official database of BE for C.G.N. ASSURANCES)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.G.N. ASSURANCES
Addition kinds of activities for C.G.N. ASSURANCES

201504. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
14220101. Landbouwkalksteen, grond | Agricultural limestone, ground
32290201. Lens blanks, optisch | Lens blanks, optical
38229910. IJsmaker controleert | Ice maker controls
39999922. Hydroponische apparatuur | Hydroponic equipment
50949905. Zilverwerk of Plated Ware | Silverware or plated ware
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn

Werken bij C.G.N. ASSURANCES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.G.N. ASSURANCES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.G.N. ASSURANCES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.G.N. ASSURANCES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van C.G.N. ASSURANCES in sociale netwerken
Look for responds of C.G.N. ASSURANCES in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.G.N. ASSURANCES. Laat een reactie achter voor C.G.N. ASSURANCES. C.G.N. ASSURANCES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.G.N. ASSURANCES. Leave a respond for C.G.N. ASSURANCES. C.G.N. ASSURANCES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.G.N. ASSURANCES op de google maps. Adres en contacten C.G.N. ASSURANCES
Location of C.G.N. ASSURANCES on the google maps. Address and contacts of C.G.N. ASSURANCES

Andere gerelateerde bedrijven als come C.G.N. ASSURANCES C.G.N. ASSURANCES: ALBOPLAST SA | Van Impe-Van Sande BVBA | De Kinder Frans NV | BUR.DE GREEF ALAIN & JEAN | C. QUIGNON

Other related companies as C.G.N. ASSURANCES: ALBOPLAST SA | Van Impe-Van Sande BVBA | De Kinder Frans NV | BUR.DE GREEF ALAIN & JEAN | C. QUIGNON

C.G.N. ASSURANCES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.G.N. ASSURANCES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09356750488. Het bedrijf C.G.N. ASSURANCES bevindt zich op het adres: RUE NOEL 143; 5170; PROFONDEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van C.G.N. ASSURANCES is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.G.N. ASSURANCES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.G.N. ASSURANCES, openstaande posities, locatie van C.G.N. ASSURANCES op de kaart.

C.G.N. ASSURANCES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.G.N. ASSURANCES, company assigned to the tax number BE09356750488. The company C.G.N. ASSURANCES is located at the address: RUE NOEL 143; 5170; PROFONDEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of C.G.N. ASSURANCES is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C.G.N. ASSURANCES is not available. You also can look at reviews of C.G.N. ASSURANCES, open positions, location of C.G.N. ASSURANCES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.G.N. ASSURANCES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.G.N. ASSURANCES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.G.N. ASSURANCES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.G.N. ASSURANCES, employees, financial statistics.