De Boeck K

Contactgegevens De Boeck K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Boeck K: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Boeck K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veurtstraat 13-15; 2870; Puurs (Breendonk), België

Telefoon (phone): 03 886 20 32 (+32-03 886 20 32) 03 886 20 32 (+32-03 886 20 32)

Fax (fax): +32 (68) 399-23-93 +32 (68) 399-23-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Boeck K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Boeck K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Boeck K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Boeck K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Boeck K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Boeck K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Boeck K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Boeck K
Products information De Boeck K

BTW identificatienummer (tax): BE01040649414
Ondernemingsnummer: 5282196044
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in De Boeck K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Boeck K
(Get full report from official database of BE for De Boeck K)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Boeck K
Addition kinds of activities for De Boeck K

123101. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
226102. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
01759911. Quince Orchard | Quince orchard
16290108. Installatie van irrigatiesystemen | Irrigation system construction
22110301. Crash toweling, katoen | Crash toweling, cotton
22110401. Kantonflanelen, katoen | Canton flannels, cotton
51990203. Kaarten, kunststof: ongedrukt | Cards, plastic: unprinted

Werken bij De Boeck K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Boeck K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Boeck K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Boeck K. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

 • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

 • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

 • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

 • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Intellifin NV

  Type: Vaste Job

  Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

 • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

 • "SLIMME" BIJLESLERAREN (regio Leuven/VLAAMS-BRABANT) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: L2018.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van De Boeck K in sociale netwerken
Look for responds of De Boeck K in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Boeck K. Laat een reactie achter voor De Boeck K. De Boeck K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Boeck K. Leave a respond for De Boeck K. De Boeck K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Boeck K op de google maps. Adres en contacten De Boeck K
Location of De Boeck K on the google maps. Address and contacts of De Boeck K

Andere gerelateerde bedrijven als come De Boeck K De Boeck K: R. LEOPOLD CLUB MESVINOIS | Brados S.P.R.L. | Peremans K | CENTRE DE JEUNES | COMPAGNIE IMMOBILI?RE

Other related companies as De Boeck K: R. LEOPOLD CLUB MESVINOIS | Brados S.P.R.L. | Peremans K | CENTRE DE JEUNES | COMPAGNIE IMMOBILI?RE

De Boeck K is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Boeck K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01040649414. Het bedrijf De Boeck K bevindt zich op het adres: Veurtstraat 13-15; 2870; Puurs (Breendonk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 212,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Boeck K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Boeck K is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Boeck K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Boeck K, openstaande posities, locatie van De Boeck K op de kaart.

De Boeck K is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Boeck K, company assigned to the tax number BE01040649414. The company De Boeck K is located at the address: Veurtstraat 13-15; 2870; Puurs (Breendonk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 212,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Boeck K were not found.
The main activity of De Boeck K is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Boeck K is not available. You also can look at reviews of De Boeck K, open positions, location of De Boeck K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Boeck K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Boeck K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Boeck K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Boeck K, employees, financial statistics.