De Bock J

Contactgegevens De Bock J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bock J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bock J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Capucienenlaan 33A; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 77 54 31 (+32-053 77 54 31) 053 77 54 31 (+32-053 77 54 31)

Fax (fax): +32 (11) 393-75-75 +32 (11) 393-75-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bock J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bock J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bock J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bock J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bock J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bock J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bock J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bock J
Products information De Bock J

BTW identificatienummer (tax): BE04719421386
Ondernemingsnummer: 3760040283
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Bock J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bock J
(Get full report from official database of BE for De Bock J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bock J
Addition kinds of activities for De Bock J

3568. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
3579. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
26719901. Broodverpakking, gewaxd of gelamineerd: aangekocht materiaal | Bread wrappers, waxed or laminated: purchased material
28920210. Hmx, hbx | Hmx, hbx
35310618. Tunneling machines | Tunnelling machinery
38120111. Vluchtrecorders | Flight recorders
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order
96319904. Mosquito eradication district, overheid | Mosquito eradication district, government

Werken bij De Bock J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bock J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bock J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bock J. Looking for open vacancies in other companies

 • Supervisor Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

 • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

 • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

 • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

 • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

 • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

 • Student (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een dakwerker student

 • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: MEDZORG

  Type: Vaste Job

  MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

 • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MAXICLEAN

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

 • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van De Bock J in sociale netwerken
Look for responds of De Bock J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bock J. Laat een reactie achter voor De Bock J. De Bock J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bock J. Leave a respond for De Bock J. De Bock J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bock J op de google maps. Adres en contacten De Bock J
Location of De Bock J on the google maps. Address and contacts of De Bock J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bock J De Bock J: RESTAURANT EDELWEISS | JOEL LEYDER | MARIE-CLAIRE AMOES | OMOB | R?SIDENCE HARMONIE

Other related companies as De Bock J: RESTAURANT EDELWEISS | JOEL LEYDER | MARIE-CLAIRE AMOES | OMOB | R?SIDENCE HARMONIE

De Bock J is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bock J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719421386. Het bedrijf De Bock J bevindt zich op het adres: Capucienenlaan 33A; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Bock J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bock J is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bock J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bock J, openstaande posities, locatie van De Bock J op de kaart.

De Bock J is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Bock J, company assigned to the tax number BE04719421386. The company De Bock J is located at the address: Capucienenlaan 33A; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Bock J were not found.
The main activity of De Bock J is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bock J is not available. You also can look at reviews of De Bock J, open positions, location of De Bock J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bock J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bock J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bock J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bock J, employees, financial statistics.