De Bie-Peeters Lutgarde

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • De Bie-Peeters Lutgarde
Private companiesMembership Organizations • De Bie-Peeters Lutgarde

Contactgegevens De Bie-Peeters Lutgarde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bie-Peeters Lutgarde: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bie-Peeters Lutgarde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steegstraat 38; 2490; Balen, België

Telefoon (phone): 014 81 28 43 (+32-014 81 28 43) 014 81 28 43 (+32-014 81 28 43)

Fax (fax): +32 (65) 951-35-78 +32 (65) 951-35-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bie-Peeters Lutgarde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bie-Peeters Lutgarde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bie-Peeters Lutgarde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bie-Peeters Lutgarde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bie-Peeters Lutgarde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bie-Peeters Lutgarde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bie-Peeters Lutgarde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bie-Peeters Lutgarde
Products information De Bie-Peeters Lutgarde

BTW identificatienummer (tax): BE05628265380
Ondernemingsnummer: 6607971191
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in De Bie-Peeters Lutgarde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bie-Peeters Lutgarde
(Get full report from official database of BE for De Bie-Peeters Lutgarde)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bie-Peeters Lutgarde
Addition kinds of activities for De Bie-Peeters Lutgarde

2441. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
239100. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
792204. Theatrale producenten | Theatrical producers
38299914. Pyrheliometers | Pyrheliometers
50720400. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners
51990502. Gekleedde pels | Dressed furs

Werken bij De Bie-Peeters Lutgarde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bie-Peeters Lutgarde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bie-Peeters Lutgarde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bie-Peeters Lutgarde. Looking for open vacancies in other companies

 • Metser (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

 • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

 • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

 • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

 • Aankoper te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

 • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

 • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Vloerder (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: A.B.C.D

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Flexijob

  Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van De Bie-Peeters Lutgarde in sociale netwerken
Look for responds of De Bie-Peeters Lutgarde in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bie-Peeters Lutgarde. Laat een reactie achter voor De Bie-Peeters Lutgarde. De Bie-Peeters Lutgarde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bie-Peeters Lutgarde. Leave a respond for De Bie-Peeters Lutgarde. De Bie-Peeters Lutgarde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bie-Peeters Lutgarde op de google maps. Adres en contacten De Bie-Peeters Lutgarde
Location of De Bie-Peeters Lutgarde on the google maps. Address and contacts of De Bie-Peeters Lutgarde

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bie-Peeters Lutgarde De Bie-Peeters Lutgarde: Van Der Gucht H | Codelta CV | Van den Eynde BVBA | STOOMCENTRUM MALDEGEM | JUVO-G. DE VOS MEUBELEN BELROM NV

Other related companies as De Bie-Peeters Lutgarde: Van Der Gucht H | Codelta CV | Van den Eynde BVBA | STOOMCENTRUM MALDEGEM | JUVO-G. DE VOS MEUBELEN BELROM NV

De Bie-Peeters Lutgarde is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bie-Peeters Lutgarde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05628265380. Het bedrijf De Bie-Peeters Lutgarde bevindt zich op het adres: Steegstraat 38; 2490; Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Bie-Peeters Lutgarde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bie-Peeters Lutgarde is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bie-Peeters Lutgarde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bie-Peeters Lutgarde, openstaande posities, locatie van De Bie-Peeters Lutgarde op de kaart.

De Bie-Peeters Lutgarde is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Bie-Peeters Lutgarde, company assigned to the tax number BE05628265380. The company De Bie-Peeters Lutgarde is located at the address: Steegstraat 38; 2490; Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Bie-Peeters Lutgarde were not found.
The main activity of De Bie-Peeters Lutgarde is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bie-Peeters Lutgarde is not available. You also can look at reviews of De Bie-Peeters Lutgarde, open positions, location of De Bie-Peeters Lutgarde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bie-Peeters Lutgarde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bie-Peeters Lutgarde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bie-Peeters Lutgarde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bie-Peeters Lutgarde, employees, financial statistics.