De Beule Frédéric

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • De Beule Frédéric
Private companiesMiscellaneous Retail • De Beule Frédéric

Contactgegevens De Beule Frédéric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Beule Frédéric: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Beule Frédéric

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Tervuren 54A; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 21 90 (+32-02 354 21 90) 02 354 21 90 (+32-02 354 21 90)

Fax (fax): +32 (86) 206-31-65 +32 (86) 206-31-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Beule Frédéric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Beule Frédéric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Beule Frédéric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Beule Frédéric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Beule Frédéric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Beule Frédéric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Beule Frédéric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Beule Frédéric
Products information De Beule Frédéric

BTW identificatienummer (tax): BE08205932617
Ondernemingsnummer: 8413299560
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 790,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in De Beule Frédéric zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Beule Frédéric
(Get full report from official database of BE for De Beule Frédéric)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Beule Frédéric
Addition kinds of activities for De Beule Frédéric

6221. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
07529902. Honingpijpdiensten (op boerderij) | Honey straining services (on farm)
10610101. Chromietwinning | Chromite mining
35470200. Secundaire walserij apparatuur | Secondary rolling mill equipment
35770203. Tape print units, computer | Tape print units, computer
50390102. Mobiele huizen | Mobile homes

Werken bij De Beule Frédéric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Beule Frédéric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Beule Frédéric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Beule Frédéric. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

 • Operations Planner (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een operations planner. Jouw takenpakket omvat: - bulk operations planning: plannen bulk- en pleinoperaties, beheer voorraadsilo's en het aansturen van plein supervisor, - beluchtingsplanning: plannen van beluchters en daaraan gelinkte bulkpendels en het aansturen van chauffeurs, - productieplanning: plannen van diverse productieorders (afzakken, rebulk, rework) en het aansturen van productie supervisor, - magazijnplanning: plannen en aansturen van inbound/outbound verpakte goederen en het aansturen van magazijn supervisor, - alle administratieve processen van bovenstaande taken uitvoeren, bewaken, optimaliseren,...

 • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Adecco Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

 • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

 • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

 • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

 • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

  Regio: OOSTMALLE

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Vaste Job

  Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

 • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: De Keyser Thornton

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van De Beule Frédéric in sociale netwerken
Look for responds of De Beule Frédéric in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Beule Frédéric. Laat een reactie achter voor De Beule Frédéric. De Beule Frédéric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Beule Frédéric. Leave a respond for De Beule Frédéric. De Beule Frédéric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Beule Frédéric op de google maps. Adres en contacten De Beule Frédéric
Location of De Beule Frédéric on the google maps. Address and contacts of De Beule Frédéric

Andere gerelateerde bedrijven als come De Beule Frédéric De Beule Frédéric: Pittoors Systems BVBA | COIFFURE DEGI | Pubus | PHARMACIE STOCKE VAN BEL | AUTHENTICS BVBA

Other related companies as De Beule Frédéric: Pittoors Systems BVBA | COIFFURE DEGI | Pubus | PHARMACIE STOCKE VAN BEL | AUTHENTICS BVBA

De Beule Frédéric is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Beule Frédéric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08205932617. Het bedrijf De Beule Frédéric bevindt zich op het adres: Chaussée de Tervuren 54A; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 790,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Beule Frédéric zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Beule Frédéric is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Beule Frédéric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Beule Frédéric, openstaande posities, locatie van De Beule Frédéric op de kaart.

De Beule Frédéric is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Beule Frédéric, company assigned to the tax number BE08205932617. The company De Beule Frédéric is located at the address: Chaussée de Tervuren 54A; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 790,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Beule Frédéric were not found.
The main activity of De Beule Frédéric is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Beule Frédéric is not available. You also can look at reviews of De Beule Frédéric, open positions, location of De Beule Frédéric on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Beule Frédéric, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Beule Frédéric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Beule Frédéric, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Beule Frédéric, employees, financial statistics.