de Bethune Veronique

Contactgegevens de Bethune Veronique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Bethune Veronique: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Bethune Veronique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Monseigneur De Haernelaan 21; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 87 57 (+32-056 22 87 57) 056 22 87 57 (+32-056 22 87 57)

Fax (fax): +32 (87) 317-16-68 +32 (87) 317-16-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Bethune Veronique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Bethune Veronique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Bethune Veronique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Bethune Veronique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Bethune Veronique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Bethune Veronique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Bethune Veronique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Bethune Veronique
Products information de Bethune Veronique

BTW identificatienummer (tax): BE02599060058
Ondernemingsnummer: 1666046142
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in de Bethune Veronique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Bethune Veronique
(Get full report from official database of BE for de Bethune Veronique)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Bethune Veronique
Addition kinds of activities for de Bethune Veronique

6541. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
10999907. Tin ertswinning | Tin ore mining
35469901. Cartridge-geactiveerde handgereedschap | Cartridge-activated hand power tools
38120113. Gyro gimbals | Gyro gimbals
38239907. Kernreactor controles | Nuclear reactor controls
39910101. Duw bezems | Push brooms
78299903. Film inkoopbureaus, film | Film purchasing agencies, motion picture
94410400. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government
96419900. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec

Werken bij de Bethune Veronique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Bethune Veronique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Bethune Veronique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Bethune Veronique. Looking for open vacancies in other companies

 • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

 • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: FUN VOOR KIDS

  Type: Studentenjob

  Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

 • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

 • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

 • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

  Type: Vaste Job

  Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

 • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

 • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: 7 D'ARMOR

  Type: Vaste Job

  Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

 • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

Zoek naar antwoorden van de Bethune Veronique in sociale netwerken
Look for responds of de Bethune Veronique in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Bethune Veronique. Laat een reactie achter voor de Bethune Veronique. de Bethune Veronique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Bethune Veronique. Leave a respond for de Bethune Veronique. de Bethune Veronique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Bethune Veronique op de google maps. Adres en contacten de Bethune Veronique
Location of de Bethune Veronique on the google maps. Address and contacts of de Bethune Veronique

Andere gerelateerde bedrijven als come de Bethune Veronique de Bethune Veronique: RECUPERATION DE PAPIERS SA | NEW SNACK | DE PERMENTIER | JAVID VADOUD-SEYEDI | COUVERTURE

Other related companies as de Bethune Veronique: RECUPERATION DE PAPIERS SA | NEW SNACK | DE PERMENTIER | JAVID VADOUD-SEYEDI | COUVERTURE

de Bethune Veronique is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Bethune Veronique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02599060058. Het bedrijf de Bethune Veronique bevindt zich op het adres: Monseigneur De Haernelaan 21; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 705,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in de Bethune Veronique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Bethune Veronique is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Bethune Veronique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Bethune Veronique, openstaande posities, locatie van de Bethune Veronique op de kaart.

de Bethune Veronique is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Bethune Veronique, company assigned to the tax number BE02599060058. The company de Bethune Veronique is located at the address: Monseigneur De Haernelaan 21; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 705,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in de Bethune Veronique were not found.
The main activity of de Bethune Veronique is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of de Bethune Veronique is not available. You also can look at reviews of de Bethune Veronique, open positions, location of de Bethune Veronique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Bethune Veronique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Bethune Veronique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Bethune Veronique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Bethune Veronique, employees, financial statistics.