De Baets Paul

Contactgegevens De Baets Paul: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Baets Paul: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Baets Paul

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albertstraat 15; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 377 78 68 (+32-09 377 78 68) 09 377 78 68 (+32-09 377 78 68)

Fax (fax): +32 (3) 681-25-83 +32 (3) 681-25-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Baets Paul: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Baets Paul"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Baets Paul"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Baets Paul, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Baets Paul. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Baets Paul, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Baets Paul. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Baets Paul
Products information De Baets Paul

BTW identificatienummer (tax): BE05227539062
Ondernemingsnummer: 5439300537
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in De Baets Paul zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Baets Paul
(Get full report from official database of BE for De Baets Paul)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Baets Paul
Addition kinds of activities for De Baets Paul

339902. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
07220201. Bessengewassen, machines oogstdiensten | Berry crops, machine harvesting services
12410200. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
22210201. Kledingweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Dress fabrics, manmade fiber and silk
23110201. Jassen, op maat gemaakt: mannen en jongens: van aangekochte materialen | Coats, tailored: men's and boys': from purchased materials
35320200. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
37140109. Uitlaat systemen en onderdelen, motorvoertuig | Exhaust systems and parts, motor vehicle

Werken bij De Baets Paul: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Baets Paul: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Baets Paul. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Baets Paul. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker | Ploegen | Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel én heb je ook technische vingers? Dan ben jij misschien wel de productiemedewerker die wij zoeken! Voor een bedrijf te Willebroek, gespecialiseerd in de revisie van gasflessen zijn we op zoek naar een productiearbeider. Je gevarieerd takenpakket zal bestaan uit: Montage, assemblage en het uitvoeren van aanpassingen. De materialen en het gereedschap van de werkpost controleren. Materiaaloppervlakken bij- of afwerken. Kwaliteitscontroles uitvoeren en niet-conforme stukken identificeren en apart houden. Geautomatiseerde productieapparatuur afstellen. Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren.

 • Machineoperator (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

 • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

 • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

 • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Vaste Job

  Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

 • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BEAUTY SECRETS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

 • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

 • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

Zoek naar antwoorden van De Baets Paul in sociale netwerken
Look for responds of De Baets Paul in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Baets Paul. Laat een reactie achter voor De Baets Paul. De Baets Paul bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Baets Paul. Leave a respond for De Baets Paul. De Baets Paul on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Baets Paul op de google maps. Adres en contacten De Baets Paul
Location of De Baets Paul on the google maps. Address and contacts of De Baets Paul

Andere gerelateerde bedrijven als come De Baets Paul De Baets Paul: NATATION CLUB ATHUS | Agap NV | BOTANICA | GAUDRON M | Kokx IT Services

Other related companies as De Baets Paul: NATATION CLUB ATHUS | Agap NV | BOTANICA | GAUDRON M | Kokx IT Services

De Baets Paul is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Baets Paul, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05227539062. Het bedrijf De Baets Paul bevindt zich op het adres: Koning Albertstraat 15; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Baets Paul zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Baets Paul is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Baets Paul is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Baets Paul, openstaande posities, locatie van De Baets Paul op de kaart.

De Baets Paul is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Baets Paul, company assigned to the tax number BE05227539062. The company De Baets Paul is located at the address: Koning Albertstraat 15; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Baets Paul were not found.
The main activity of De Baets Paul is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Baets Paul is not available. You also can look at reviews of De Baets Paul, open positions, location of De Baets Paul on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Baets Paul, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Baets Paul, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Baets Paul, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Baets Paul, employees, financial statistics.