DE BAETS L

Contactgegevens DE BAETS L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BAETS L: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BAETS L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groeningelaan 52; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 21 33 35 (+32-056 21 33 35) 056 21 33 35 (+32-056 21 33 35)

Fax (fax): 056 22 68 58 (+32-056 22 68 58) 056 22 68 58 (+32-056 22 68 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BAETS L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BAETS L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BAETS L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BAETS L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BAETS L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BAETS L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BAETS L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BAETS L
Products information DE BAETS L

BTW identificatienummer (tax): BE08743438720
Ondernemingsnummer: 8068603515
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DE BAETS L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BAETS L
(Get full report from official database of BE for DE BAETS L)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BAETS L
Addition kinds of activities for DE BAETS L

154203. Garage en servicestation aannemers | Garage and service station contractors
14119903. Flagstone mining | Flagstone mining
37990400. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
39910201. Verfrollen | Paint rollers
51490402. Rijst, gepolijst | Rice, polished
51699902. Carbon zwart | Carbon black

Werken bij DE BAETS L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BAETS L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BAETS L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BAETS L. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Representative (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

 • Mechanieker (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

 • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

  Regio: BRUSTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

 • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

  Regio: SINT-PAUWELS

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

 • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: MANPOWER NV

  Type: Studentenjob

  Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

 • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

 • Allround technisch medeweker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

 • Auti-coach (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

  Type: Zelfstandige activiteit

  HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

Zoek naar antwoorden van DE BAETS L in sociale netwerken
Look for responds of DE BAETS L in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BAETS L. Laat een reactie achter voor DE BAETS L. DE BAETS L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BAETS L. Leave a respond for DE BAETS L. DE BAETS L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BAETS L op de google maps. Adres en contacten DE BAETS L
Location of DE BAETS L on the google maps. Address and contacts of DE BAETS L

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BAETS L DE BAETS L: INSTITUUT HAZEBROEK | DIRK SLEMBROUCK | MOTEL & RESTAURANT NIVELLES SUD | DECLERCQ | JOANNES DE BRUYN

Other related companies as DE BAETS L: INSTITUUT HAZEBROEK | DIRK SLEMBROUCK | MOTEL & RESTAURANT NIVELLES SUD | DECLERCQ | JOANNES DE BRUYN

DE BAETS L is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BAETS L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08743438720. Het bedrijf DE BAETS L bevindt zich op het adres: Groeningelaan 52; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in DE BAETS L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BAETS L is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BAETS L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BAETS L, openstaande posities, locatie van DE BAETS L op de kaart.

DE BAETS L is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BAETS L, company assigned to the tax number BE08743438720. The company DE BAETS L is located at the address: Groeningelaan 52; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in DE BAETS L were not found.
The main activity of DE BAETS L is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BAETS L is not available. You also can look at reviews of DE BAETS L, open positions, location of DE BAETS L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BAETS L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BAETS L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BAETS L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BAETS L, employees, financial statistics.