FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV

Contactgegevens FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Meensesteenweg 120 8870 Izegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-30-35-61 32-51-30-35-61

Fax (fax): 32-51-30-35-94 32-51-30-35-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV
Products information FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV

BTW identificatienummer (tax): BE09365264892
Ondernemingsnummer: 3935546875
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mechanical engineering - custom work

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV
(Get full report from official database of BE for FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV
Addition kinds of activities for FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV

267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
327300. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
672299. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
20240301. Fruit pops, bevroren | Fruit pops, frozen
20410104. Durummeel | Durum flour
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
37329900. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
38250103. Batterij testers, elektrisch | Battery testers, electrical
65319904. Behuisingsautoriteit operator | Housing authority operator

Werken bij FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Meewerkend vrachtwagenchauffeur met ervaring autolaadkraan (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die actief is in de bouwsector zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanervaring (m/v). Je komt terecht in een bouwbedrijf waar je het transport van en naar de werven doet van de bouwmaterialen. Wanneer je niet met de vrachtwagen rijdt, werk je mee met je collega's. Het spreekt voor zich dat je er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Interesse in deze job? Gelieve contact op te nemen met ons kantoor in Oudenaarde. Telefonisch op 055 20 82 94 of via mail [email protected]

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

  • Student gezocht op maandag en donderdag / Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student maar je hebt niet alle dagen les? Wil je daarnaast nog iets bijverdienen? Dan is SYNERGIE eventueel op zoek naar jou! Wij zoeken een student voor uitpak en kassa in een supermarkt en dit op maandag en/of donderdag van 16u tot 19u.

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV in sociale netwerken
Look for responds of FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV. Laat een reactie achter voor FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV. FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV. Leave a respond for FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV. FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV op de google maps. Adres en contacten FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV
Location of FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV on the google maps. Address and contacts of FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV: Janssens G | ELECTRO CONSTRUCT | Actual Doggy | PH. RYCKAERT | TANIK

Other related companies as FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV: Janssens G | ELECTRO CONSTRUCT | Actual Doggy | PH. RYCKAERT | TANIK

FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09365264892. Het bedrijf FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 120 8870 Izegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mechanical engineering - custom work. Producten gemaakt in FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV, openstaande posities, locatie van FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV op de kaart.

FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV is a company, that was registered 2002 in Izegem region, Belgium. Full name of company is FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV, company assigned to the tax number BE09365264892. The company FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV is located at the address: Meensesteenweg 120 8870 Izegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mechanical engineering - custom work. Products created in FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV were not found.
The main activity of FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV is not available. You also can look at reviews of FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV, open positions, location of FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLQUAEGEBEUR MACHINEBOUW NV, employees, financial statistics.