Cocquyt Peter

Contactgegevens Cocquyt Peter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cocquyt Peter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cocquyt Peter

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 10; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 226 12 86 (+32-09 226 12 86) 09 226 12 86 (+32-09 226 12 86)

Fax (fax): +32 (14) 391-25-68 +32 (14) 391-25-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cocquyt Peter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cocquyt Peter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cocquyt Peter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cocquyt Peter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cocquyt Peter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cocquyt Peter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cocquyt Peter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cocquyt Peter
Products information Cocquyt Peter

BTW identificatienummer (tax): BE04138519287
Ondernemingsnummer: 8018615722
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Cocquyt Peter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cocquyt Peter
(Get full report from official database of BE for Cocquyt Peter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cocquyt Peter
Addition kinds of activities for Cocquyt Peter

27210103. Statistische rapporten (tijdschriften): alleen publiceren | Statistical reports (periodicals): publishing only
34449912. Wells, licht: plaatwerk | Wells, light: sheet metal
35190103. Marine motoren | Marine engines
35560107. Melkmachines, machines voor droge melkverwerking | Milk machinery, dry milk processing machinery
36430201. Busbars (elektrische geleiders) | Bus bars (electrical conductors)
37210204. luchtschepen | Dirigibles
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
52110302. Isolatiemateriaal, gebouw | Insulation material, building

Werken bij Cocquyt Peter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cocquyt Peter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cocquyt Peter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cocquyt Peter. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: PWA-DIENSTEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Jobstudent Frituurhulp (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOBMATCH nv

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Tongeren, zijn wij op zoek naar een jobstudent.

  • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

Zoek naar antwoorden van Cocquyt Peter in sociale netwerken
Look for responds of Cocquyt Peter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cocquyt Peter. Laat een reactie achter voor Cocquyt Peter. Cocquyt Peter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cocquyt Peter. Leave a respond for Cocquyt Peter. Cocquyt Peter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cocquyt Peter op de google maps. Adres en contacten Cocquyt Peter
Location of Cocquyt Peter on the google maps. Address and contacts of Cocquyt Peter

Andere gerelateerde bedrijven als come Cocquyt Peter Cocquyt Peter: LIMBURGS TEHUIS CV | BRICO | CHRISTIAN PEERSMAN | Ray Jean's | FRANS VERHAS

Other related companies as Cocquyt Peter: LIMBURGS TEHUIS CV | BRICO | CHRISTIAN PEERSMAN | Ray Jean's | FRANS VERHAS

Cocquyt Peter is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cocquyt Peter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04138519287. Het bedrijf Cocquyt Peter bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 10; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 800,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Cocquyt Peter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cocquyt Peter is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cocquyt Peter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cocquyt Peter, openstaande posities, locatie van Cocquyt Peter op de kaart.

Cocquyt Peter is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cocquyt Peter, company assigned to the tax number BE04138519287. The company Cocquyt Peter is located at the address: Brugsesteenweg 10; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 800,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in Cocquyt Peter were not found.
The main activity of Cocquyt Peter is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cocquyt Peter is not available. You also can look at reviews of Cocquyt Peter, open positions, location of Cocquyt Peter on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cocquyt Peter, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cocquyt Peter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cocquyt Peter, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cocquyt Peter, employees, financial statistics.